Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μεγαλώνει η ψαλίδα-Μάχη για την είσοδο στη Βουλή

Στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές η Νέα Δ προηγείται στην πρόθεση ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ με 5,9% και στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων με διαφορά 6,2%, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.Στο 5,1% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της RASSΠιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Opinion Poll για το TheTOC, η εικόνα της πρόθεσης ψήφου διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 31,1%, ΣΥΡΙΖΑ 25,2%, ΠΑΣΟΚ 9,6%, ΚΚΕ 5,1%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,1%, ΜΕΡΑ 25 3,2%, ΕΛΛΗΝΕΣ 3,1%, ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1%, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1%, ΑΛΛΟ 2,1%, ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ 1,1%, ΑΠΟΧΗ 3,1% και ως αναποφάσιστοι εμφανίζεται το 10,3%.Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων τα ...

Δείτε επίσης

Τα ζώα μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο, ενώ καταζητείται και ο 31χρονος αδερφός του συλληφθέντα.

kosmodromio

Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί για κινητοποίηση στο Μπρίστολ το 2020.

kosmodromio

Δεν υπήρξε άμεση παραδοχή από δυτικούς αξιωματούχους της εκτόξευσης ή της θέσης του δορυφόρου σε τροχιά.

kosmodromio

Ακρωτηριασμένοι και διαμελισμένοι σοροί 12 ανθρώπων βρέθηκαν διάσπαρτοι στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού, θυμίζοντας την εποχή των συγκρούσεων των καρτέλ ναρκωτικών.

kosmodromio

«Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί. Αυτή τη φορά εστιάζουμε κυρίως στην Εύβοια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

kosmodromio

Οι πληγέντες καταγγέλλουν, ότι τα «καλά» είδη ανάγκης εξαφανίζονται... και τους μοιράζουν ρύζι και σοκοφρέτες για να ζήσουν.

kosmodromio

Θὰ σᾶς γράψω εἰς καθαρεύουσαν*.

kosmodromio

Παραμένουν στην κλειστή προσφυγική δομή του Κουτσόχερου, που εκκενώθηκε άρον-άρον από τους μετανάστες, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες.

kosmodromio