Αυξάνεται συνεχώς ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του κυκλώνα Ίαν

Ξεπέρασαν τους 90 οι νεκροί από το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ίαν στις πολιτείες της Φλόριντα και της Τζόρτζια. Ανεπισήμως ο απολογισμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος και φέρεται να έχει ξεπεράσει τους 100 νεκρούς. Η προσπάθεια των σωστικών συνεργειών για τον εντοπισμό και τη διάσωση αγνοούμενων συνεχίζεται ενώ οι πολιτειακές αρχές της Φλόριντα δέχονται σφοδρή κριτική για εγκληματική ολιγωρία απέναντι στη σφοδρότητα του καιρικού φαινομένου. Συγκεκριμένα οι αρχές της Φλόριντα κατηγορούνται ότι αμέλησαν να εκκενώσουν εγκαίρως τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον κυκλώνα Ίαν.Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα θύματα εντοπίζονται στην κομητεία Λι, όπου ο Ίαν ενισχύθηκε σε κυκλώνα ...

Δείτε επίσης

Επιχειρησιακή «αναβάθμιση» της δημοτικής αστυνομίας «στα πρότυπα των δυνάμεων ασφαλείας» φέρνει στη Βουλή το ΥΠΕΣ.

kosmodromio

Τη Δευτέρα η καταβολή του δώρου στους επιδοτούμενους ανέργους και στις 21 Δεκεμβρίου σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

kosmodromio

Προθεσμία έως την Πέμπτη έλαβε από τον εισαγγελέα για την απολογία του ο γυναικοκτόνος της 19χρονης στον Πειραιά.

kosmodromio

Τι ωθεί τους Αλβανούς να μεταναστεύουν με κάθε τρόπο, ειδικά σήμερα που οι κανόνες της Ε.Ε. γίνονται όλο και πιο σκληροί;

kosmodromio

Απειλητικό μήνυμα φέρεται να έλαβαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατέρα Αντωνίου.

kosmodromio

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν υπεραμύνθηκε της απόφασής του να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα, για την οποία δέχθηκε επικρίσεις από αρκετούς.

kosmodromio

Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.

kosmodromio

Τριήμερο εθνικό πένθος άρχισε να τηρείται χθες στη ΛΔ Κονγκό, μετά τη σφαγή αμάχων στο ανατολικό τμήμα της χώρας από αντάρτες.

kosmodromio