Αποκάλυψη: Οι «λίστες Πέτσα» της ΕΥΔΑΠ

Η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη από όσες ιδιωτικοποιήσεις προωθεί η κυβέρνηση. Κι αυτό διότι αγνοεί πέντε δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες το νερό έχει κριθεί ότι είναι φυσικό αγαθό και όχι προϊόν και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πουληθεί.Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ότι η μη ελλειμματική ΕΥΔΑΠ μοιράζει εκατομμύρια για να διαφημίσει αυτό το φυσικό αγαθό τη διανομή του οποίου προς τους πολίτες διαχειρίζεται η ίδια, η κυβέρνηση επιχειρεί να το μεταβιβάσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣτΕ έχει κρίνει πως ακόμη και η είσοδος της ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ ήταν παράνομη, ενώ με αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις κρίθηκε ότι δεν επιτρέπεται η εμπλοκή ιδιωτών στο νερό.Ο πρόεδρος των Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ Γιώργος ...

Δείτε επίσης

Η έρευνα έρχεται να περιγράψει ένα εφιαλτικό σκηνικό, επιπρόσθετα στους 238.000 νεκρούς στην Ε.Ε. το 2020. λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

kosmodromio

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μεγαλώνει, με τα ποσοστά των αναποφάσιστων να μειώνονται.

kosmodromio

Παρήλθε ο κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

kosmodromio

Ανέφερε την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της Οχρίδας, με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

kosmodromio

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ αφορά φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 26 Απριλίου και που το εκκαθαριστικό τους θα είναι πιστωτικό.

kosmodromio

Ο τραγουδοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

kosmodromio

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν έως τώρα αποδεχθεί την κατηγορία.

kosmodromio

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

kosmodromio