Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων

Το Δώρο των Χριστουγέννων αναμένεται να λάβουν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου οι επιδοτούμενοι άνεργοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του ertnews.gr, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει η καταβολή του στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.Σημειώνεται ότι το ποσό του δώρου υπολογίζεται αναλογικά σε περίπτωση που ο εργαζόμενος δεν έχει συμπληρώσει επτάμηνο στην επιχείρηση όπου εργάζεται, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το ποσό αναλογεί σε έναν ολόκληρο μισθό. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων (ΚΕ.Π.Ε.Α.) της ΓΣΕΕ οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να υπολογίσουν το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται πατώντας εδώ. ...

Δείτε επίσης

Κατέληξε ακόμα ένα από τα παιδιά που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται σε έξι.

kosmodromio

Επιστρέφει η τηλεκπαίδευση. Αναβολή εξετάσεων σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

kosmodromio

Έκλεισε τμήμα της Αττικής οδού, άνοιξε η Κατεχάκη. Γενικευμένα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

kosmodromio

Εκατοντάδες νεκροί και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

kosmodromio

Τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, αλλά και βροχές ή πιθανές καταιγίδες στα νότια θαλάσσια τμήματα.

kosmodromio

Επειδή η «άσπρη μέρα» για τους εργαζόμενους δεν είναι αυτή της «Μπάρμπαρας» το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ υπενθυμίζει τις ειδικές προβλέψεις της εργατικής νομοθεσίας όταν ο καιρός αγριεύει.

kosmodromio

Μία γυναίκα νεκρή και οκτώ άτομα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από ναυάγιο στη Λέρο.

kosmodromio

Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας κατηγόρησε το Σάββατο το Ισραήλ ότι αρνείται στους ασθενείς με καρκίνο το δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης στο εξωτερικό.

kosmodromio