Τραγωδία: Βουτιά θανάτου 55χρονου Γερμανού από τον πρώτο όροφο του ΑΤ Ομονοίας

Τραγωδία στο ΑΤ Ομόνοιας καθώς βουτιά θανάτου από τον πρώτο όροφο έκανε Γερμανός υπήκοος τα ξημερώματα της Κυριακής. Του Θεοδόση Π. ΠάνουΟ άτυχος 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα αργότερα δυστυχώς εξέπνευσε.Ο Γερμανός είχε οδηγηθεί μεθυσμένος χθες βράδυ στο ΑΤ Ομόνοιας, έπειτα από κλήση που έγινε στην Άμεση Δράση για φασαρία που έκανε σε πάρκινγκ της περιοχής.Οι αστυνομικοί τον έβαλαν σε δωμάτιο του 1ου ορόφου και όχι στο κρατητήριο, προκειμένου να ξεπεράσει την κατάσταση μέθης, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο. ...

Δείτε επίσης

Ο Γιώργος Ρωμανιάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Ο Γιώργος Ρωμανιάς είχε σπουδάσει Οικονομικά και Νομικές Επιστήμες, παράγοντας πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.Είχε ειδικευτεί στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης επί 50 χρόνια όπως και σε θέματα κοινωνικής προστασίας και Ευ

thestival

Η προσπάθεια να καθαρίσει η πόλη του Βόλου συνεχίζεται από δεκάδες συνεργεία του Δήμου Βόλου στις συνοικίες που επλήγησαν περισσότερο από τα νερά των χειμάρρων Κραυσίδωνα και Αναύρου.

kathimerini

Σε ένα στάδιο που πραγματοποιήθηκαν μεγάλες συναυλίες με χιλιάδες ανθρώπους το καλοκαίρι, είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε απώλειες.

huffingtonpostgr

Δεκάδες νεαροί, μεταξύ τους πολλά ανήλικα παιδιά, είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στην Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές.

kathimerini

Από την 1η Οκτωβρίου άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας. Η αλλαγή αυτή έγινε, όπως κάθε χρόνο, λόγω της χειμερινής περιόδου στην οποία μπαίνουμε.

epiruspost

Tο Τεχνικό Επιμελητήριο έχει αναλάβει και δεύτερη μελέτη

imerisia

Δεκάδες υδροφόρες με εργαζόμενους στην καθαριότητα πλένουν νυχθημερόν δρόμους και πλατείες για να επανέλθει σιγά σιγά η κανονικότητα στον Βόλο.

huffingtonpostgr

Στην Αγριά οι άνθρωποι στην παραλία, στην είσοδο από τον Βόλο, ζουν ένα δράμα, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα σπίτι που να μην έχει σαρωθεί και καταστραφεί από τα νερά που έφτασαν ορμητικά από τις πλαγιές του Πηλίου

imerisia