Τάσος Ισαάκ: Η κόρη του αποτίει φόρο τιμής 26 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία, αποτίει φόρο τιμής 26 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία του Ο Τάσος (Αναστάσιος) Ισαάκ (1972 – Δερύνεια Αμμοχώστου, 11 Αυγούστου 1996) ήταν Ελληνοκύπριος ο οποίος δολοφονήθηκε βάναυσα από Τούρκους πολίτες και αστυνομικούς στην διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου. Η κηδεία του Τάσου Ισαάκ έγινε με πάνδημο τρόπο στις 14 Αυγούστου. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες του προς την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να είναι ο ανάδοχος γονέας του ακόμη αγέννητου μωρού. Όταν γεννήθηκε το ...

Δείτε επίσης

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-868026'); }); goo

real

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ 'George H.W. Bush' κατέπλευσε στη νατοϊκή προβλήτα στον κόλπο της Σούδας.

real

Οι χώρες της Μεσογείου συνεργάζονται και προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο ενός ισχυρού σεισμού που θα προκαλέσει τσουνάμι και θα πλήξει παράκτιες περιοχές τους, με πιθανότερο σενάριο ότι αυτό θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

real

Στην αποκάλυψη ότι είχε δύο επικοινωνίες με την Ρούλα Πισπιρίγκου προέβη ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης.

real

Ο 39χρονος φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και στο παρελθόν να έχει διδάξει σε φοιτητές.

real

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Σεπτέμβριο το Λαϊκό Λαχείο.

real