Τα επόμενα βήματα στη χαλάρωση των μέτρων – Πότε καταργούνται τα SMS

Μετά από το άνοιγμα της εστίασης, που έγινε τη Δευτέρα 3 Μαΐου, σειρά έχει το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου και του τουρισμού το Σάββατο 15 Μαΐου, οπότε αναμένεται να απελευθερωθούν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.  Διαβάστε ακόμα: Το χρονοδιάγραμμα του Μαΐου: Εμβολιαστικό γκάζι, σταδιακό άνοιγμα Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 3 Μαΐου διευρύνθηκε κατά μία ώρα το ωράριο μετακίνησης των πολιτών και η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 11 μμ και λήγει στις 5 τα ξημερώματα. Τα επόμενα βήματα Σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό για τη χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και με την προϋπόθεση ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά: – ...

Δείτε επίσης

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Τί υποστήριξε ο απολογούμενος

news247

Προβλήματα αναμένονται σήμερα στις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στην 24ωρη κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Στάση εργασίας από την Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος.

kathimerini

Επιστολή της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάνει λόγο για αθέμιτες πιέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς σε υποθέσεις επιμέλειας ανηλίκων τέκνων.

news247

Ένας 13χρονος φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι και να βιντεοσκόπησε την πράξη, την ώρα που παρόντες στο σημείο ήταν και τέσσερις φίλοι του.

news247

Πως επιχειρηματολόγησε ο Ηλίας Μόσιαλος για το μύθο, όπως τον χαρακτήρισε, ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού επηρεάζει τη γονιμότητα των γυναικών.

news247

Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο.

news247

Η Ελλάδα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία επεκτείνεται η υπηρεσία που εγκαινιάστηκε πέρυσι στην Καλιφόρνια.

kathimerini

Ανοίγουν από το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες – Τι ισχύει για φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών

kathimerini