Σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να διαμαρτυρηθούν για την ασφάλεια των παιδιών τους

Σε παράσταση διαμαρτυρίας για το δικαίωμα της φοίτησης των παιδιών στο σχολείο της γειτονιάς τους προχωρούν αυτήν την ώρα, σύλλογοι γονέων σχολείων, έξω από το 3ο ΓΕΛ Καλαμαριάς. «Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη» επισημαίνουν οι γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις κατανομές μαθητών που έκανε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με βάση τις οποίες όπως λένε, πολλά παιδιά είναι αναγκασμένα να διανύουν αποστάσεις ακόμα και τρία χιλιόμετρα για να πάνε στο 4ο και στο 5ο Λύκειο, στην περιοχή Βότση.Γονείς είχαν προσφύγει και δικαστικά κατά της απόφασης κατανομής, είχανε δικαιωθεί προσωρινά, όμως όπως λένε, ...

Δείτε επίσης

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-883394'); }); goo

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-883389'); }); goo

real

Οργισμένος ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

real

Ο δικηγόρος της οικογενείας του 16χρονου, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης για τον τραυματισμό του νεαρού από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

real

Οργισμένος ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

real

Καθοριστικό ρόλο στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνίατρους και υπίατρους που είχαν εξετάσει το ζώο.

real

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό σε καταυλισμό της περιοχής.

real