Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών δυτικά της Κεφαλονιάς

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής, 33 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς, για την περισυλλογή μεταναστών, που επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος με προορισμό την Ιταλία και είχαν εκπέμψει σήμα κινδύνου μέσω του olympia radio. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, στο σημείο βρίσκονται τρία παραπλέοντα πλοία και μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε ένα από τα παραπλέοντα πλοία έχουν επιβιβαστεί 35 μετανάστες από τους συνολικά 48 που επέβαιναν στο ιστιοφόρο.Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το περιστατικό πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. ...

Δείτε επίσης

Και ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτημα για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις οι οφειλέτες που τηρούν πάγια ρύθμιση 12 δόσεων, καθώς ενεργοποιήθηκε, η σχετική διαδικασία μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΚΕΑΟ.

real

H πρεσβυτέρα Σταματία εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι έξω από τη δομή της 'Κιβωτού' στον Κολωνό.

real

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μαθητής της Στ' τάξης στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών όταν στις 14.10 το μεσημέρι εξερράγη το λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα η πόρτα που εκτινάχθηκε να τον τραυματίσει θανάσιμα.

real

Η υπερβολική ταχύτητα ήταν η συχνότερη παράβαση που βεβαιώθηκε στην Κρήτη από την ΕΛΑΣ από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.

real

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ανοίγει για το κοινό η έκθεση της Ολιστικής Εικαστικής Δημιουργίας του Θανάση Λάλα με τίτλο 'Ανεβαίνοντας την Ανεμόσκαλα της Φαντασίας'.

real

Συνολικά 68.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσουν τα έξι νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης, τρία από τα οποία θα 'τρέξουν' από τη Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόληση (ΔΥΠΑ) ήδη από την Τετάρτη.

real

Σε κινητοποίηση καλούν τα μέλη τους οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 15, Δεκεμβρίου.

real