Προφυλακιστέος ο «Ξανθός Μάγος» – Βίαζε την 16χρονη βαφτιστήρα του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση, την δεκαεξάχρονη βαφτιστήρα του.  Πρόκειται για ένα πασίγνωστο ταχυδακτυλουργό που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του 70, 80 και 90.Για δεκαετίες διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους με τα μαγικά και τα τρικ που έκανε, γέμιζε πλατείες θέατρα και music halls μέχρι και θρυλικά καζίνο στο Las Vegas. Ειδικά τα παιδιά τον λάτρευαν έστω κι αν τα δυνατά του νούμερα προκαλούσαν ακόμα και λιποθυμίες στο κοινό. Ο «ξανθός μάγος» θάμπωσε την φήμη του στο άκουσμα πως συνελήφθη για κατ' επανάληψη βιασμούς σε βάρος της 16χρονης βαφτιστήρας του. Το κορίτσι προχώρησε ...

Δείτε επίσης

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην δυτική πλευρά του Πύργου, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις δύο ετών.

real

Με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν από τις γυναίκες αλυσίδες που έφεραν στο λαιμό τους, καθώς και τσάντες που είχαν περασμένες στους ώμους τους.

real

Οι πέντε άνδρες που υπηρετούσαν στο Τμήμα της Συνοριακής Φύλαξής Ισαακίου -Διδυμοτείχου συνελήφθησαν τα ξημερώματα από άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων για διευκόλυνση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

real

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει τοποθετήσει καφέ κάδους ανακύκλωσης Οργανικών Απορριμμάτων σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Νοικοκυριά, επιχειρήσεις και φορείς (παιδικοί σταθμοί, σούπερ μάρκετ, μανάβικα, εστιατόρια) συμμετέχουν στο πρόγραμμα συλλέγοντας περίπου 30 τόνους σε μηνιαία βάση οργανικών υπολειμμάτων. Περίπου 1.700 πολίτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

real

Ποινική δίωξη για παράβαση καθηκόντος ασκήθηκε τη Δευτέρα (29/5) στα στελέχη του ΟΣΕ, από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

real

Απάντηση στην αναστάτωση που προκλήθηκε από το γεγονός ότι έπεσε η πλατφόρμα για την Τράπεζα Θεμάτων το πρωί της Δευτέρας (29/5), έδωσαν τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με κοινή τους ανακοίνωση.

real