Πολεοδομικό σχέδιο: Ο νέος λεπτομερής χάρτης για Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι

Στην ανάρτηση του πολεοδομικού και ρυμοτομικού σχεδίου για το Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και την ευρύτερη πυρόπληκτη περιοχή προχώρησε την Παρασκευή το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το σχέδιο οριστικοποιεί τα οικοδομικά τετράγωνα, τους κοινόχρηστους χώρους και τις υποδομές στις πέντε πολεοδομικές ενότητες της πυρόπληκτης περιοχής, στις οποίες ενσωματώθηκε και η περιοχή όπου θα γίνει στεγαστικό πρόγραμμα για τους πληγέντες. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν 20 ημέρες για να καταθέσουν στον δήμο όπου ανήκουν τις ενστάσεις τους, ώστε να συμπεριληφθούν (αν γίνουν δεκτές) στην πράξη εφαρμογής, το τελικό στάδιο της πολεοδόμησης της περιοχής. Τα αναλυτικά ρυμοτομικά – πολεοδομικά σχέδια αναρτήθηκαν την Παρασκευή για παρατηρήσεις στους ιστοτόπους ...

Δείτε επίσης

Ένα ακόμη βήμα ψηφιοποίησης στις υπηρεσίες του ΟΑΣΑ θα τεθεί σε λειτουργία το προσεχές διάστημα προς όφελος του επιβατικού κοινού.

real

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Χερσόνησο όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

real

Θρήνος για τον σπουδαίο Ελληνα τραγουδιστή.

real

Η Νικαράγουα διέκοψε χθες, Παρασκευή, τις διπλωματικές σχέσεις με την Ολλανδία, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αυτής της κεντρικής Αμερικής.

real

Από 1η Οκτωβρίου θα ενεργοποιηθεί το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό, μια διαδικασία εύκολη και γνώριμη για τους πολίτες καθώς με τον ίδιο τρόπο έκλειναν το ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19.

real

Ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού της Καβάλας μίλησε στην εκπομπή 'Στούντιο με θέα' του ΑΝΤ1 και στην Φαίη Μαυραγάνη.

real

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

real

Τροπολογία για την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο κέρδους από την πώληση καυσόξυλων, πέλλετ και άλλων στερεών καυσίμων που χρησιμοποιούνται για θέρμανση...

dokari