Πανελλαδικές 2023 – Μαθηματικά ΕΠΑΛ: Σχολιασμός θεμάτων – Φροντιστήρια εν τάξη

Τα θέματα των Μαθηματικών ΕΠΑΛ κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος της ύλης και ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. Η μεθοδολογία στα τρία θέματα των ασκήσεων εναρμονίζονταν με το πνεύμα του σχολικού βιβλίου, ενώ οι μαθητές καλούνταν να διαχειριστούν σωστά τον χρόνο τους με ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις τους.Το θέμα Α ήταν παρόμοιας δομής με τα προηγούμενα χρόνια και οι μαθητές καλούνταν να απαντήσουν σε λιγότερα ερωτήματα σε σχέση με άλλες χρονιές.Το θέμα Β αναφερόταν στο κεφάλαιο της Ανάλυσης, ενώ με τα δεδομένα του Β3 οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν με περισσότερη ευκολία και στα υπόλοιπα ερωτήματα.Το ...

Δείτε επίσης

Παρά τη συμβολή τους στην καταστολή και στην πρόληψη, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη υποστήριξη σε εξοπλισμό και κυρίως κατάρτιση και ας τους παρέχει τη δυνατότητα η πρόσφατη νομοθεσία.

kathimerini

«Είναι η σημαντικότερη απειλή ασφαλείας», τόνισε η κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη στην κλιματική κρίση.

kathimerini

Νύχτα αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι στις Ροβιές της Εύβοιας, που σάρωσαν τέσσερις χείμαρροι. Από το απόγευμα επιχειρούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία Elias.

kathimerini

Με μονή γραμμή η κυκλοφορία μεταξύ Αφιδνών- Οινόης μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης

imerisia

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο 38χρονος γιος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του.

epiruspost

Καθώς η κακοκαιρία Elias ενισχύεται, οι αρχές προβαίνουν σε ολοένα και περισσότερες εκκενώσεις περιοχών που βρίσκονται στο «μονοπάτι» των ακραίων φαινομένων.

kathimerini

Δεν αποκλείεται να σημειωθούν καθυστερήσεις.

kathimerini

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews