Ο ΟΠΑΠ ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα για το 2023

Σημαντική αναγνώριση για τις πολιτικές και πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού. Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της χώρας συγκαταλέγεται ο ΟΠΑΠ, ο οποίος έλαβε την πιστοποίηση Top Employer Greece 2023. Η τιμητική αυτή διάκριση αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων της, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει. Επιπλέον, υπογραμμίζει τη στρατηγική επιλογή του ΟΠΑΠ να εφαρμόζει ολοκληρωμένες πολιτικές, με επίκεντρο την ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων του και την παροχή μιας μοναδικής εργασιακής εμπειρίας.«Είμαστε υπερήφανοι που λάβαμε την πιστοποίηση Top Employer, η οποία αναγνωρίζει το εργασιακό περιβάλλον μας και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε ...

Δείτε επίσης

Μετά την απολογιά του στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ κρίθηκε προφυλακιστέος.

news247

Στις φλόγες τυλίχθηκε εργοστάσιο που κατασκευάζει εξαρτήματα πυροσβεστήρων, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Σχηματάρι.

naftemporiki

Δείτε τα ωράρια καταστημάτων που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για το Πάσχα.

news247

Για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, παράνομη βία και απείθεια κατηγορούνται οι συλληφθέντες κατά την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

news247

Λόγω του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 10:30 έως και τις 14:30, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

kathimerini

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

news247

Αναστάτωση επικρατεί σε δημοτικά σχολεία της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελίες γονέων για απόπειρες παρενόχλησης και αρπαγής ανηλίκων.

news247

Τα ίχνη της άγριας ζωής εμφανίζονται όλο και συχνότερα στα προάστια και στους ορεινούς όγκους που περικλείουν το λεκανοπέδιο της Αθήνας.

kathimerini