Λάρισα: Βίαζε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του - Ασέλγησε και σε δεύτερο παιδί του

Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα του.  Σε κάτι λιγότερο από 10 ημέρες, στις 31 Μαρτίου, αναμένεται να καταθέσει η παθούσα κόρη για τον 47χρονο πολύτεκνο πατέρα της από τη Λάρισα, ο οποίος παραπέμπεται κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης, ανήλικης τότε κόρης του, όπως και για απόπειρα γενετήσιας πράξης σε βάρος της μικρότερης (12χρονης) και σήμερα ανήλικης κόρης του.Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Λάρισας εν μέσω εντάσεων, με τα παιδιά και τη μητέρα τους να καταφέρονται κατά του πατέρα και πρώην πλέον συζύγου, ...

Δείτε επίσης

Τι είπε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Γιάννης Κώστας για όλα όσα έγιναν και... δεν έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

real

Εκλογείς που έχουν υποβάλει αίτηση για να ψηφίσουν ως ετεροδημότες και αυτή έχει διεκπεραιωθεί έως και την 30η Απριλίου 2023, θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου στον δήμο διαμονής τους, μετά από σχετική μέριμνα του υπουργείου Εσωτερικών.

real

Η EKO σε οδηγεί στην Ασία, για να στηρίξεις την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ!

real

Ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ, αλλά και ο δις υποψήφιος για Όσκαρ διευθυντής φωτογραφίας Φαίδων Παπαμιχαήλ, θα βρεθούν τον Ιούνιο στο 2o Evia Film Project.

real

Τη διαβεβαίωση ότι η Επιθεώρηση Εργασίας είναι βασικός αρωγός και θεματοφύλακας τήρησης των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στην εργασία και θα ενισχύσει με διπλή καθημερινή παρουσία τον ελεγκτικό μηχανισμό στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας, Γιώργος Τζιλιβάκης, προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

real

Ναι υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε τις πλημμύρες και έτσι όλο και περισσότερος κόσμος να παραμένει ασφαλής.

real

Σε βάρος της εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Σουηδικών Αρχών.

real

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό κατήγγειλε η 62χρονη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα.

real