Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά το απόγευμα της Κυριακής.  Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο δημαρχείο της Βούλας.Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Happy Day, όπου προβλήθηκε και η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10.Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στις 5 το απόγευμα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί. ...

Δείτε επίσης

Την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο υπουργός θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων.

kathimerini

Το φορτηγό έχει απομακρυνθεί και αναμένεται ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

kathimerini

Η Θεσσαλία και η Εύβοια είναι από τις περιοχές της χώρας που δέχτηκαν πολύ μεγάλα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια …

usay

Αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ και στο Ποδηλατοδρόμιο καθώς, όπως διαπιστώθηκε, οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου δεν ανταποκρίνονται στα επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

kathimerini

Μετά την απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο του ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές. 

kathimerini

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

epiruspost

Πρόκειται για υπήκοο Τουρκίας που κατά πληροφορίες διέμενε στη μισθωμένη μονοκατοικία της Λούτσας μαζί με τα έξι θύματα της ενέδρας.

kathimerini