Καλάβρυτα: Rafale «αγγίζουν» στέγες σπιτιών στη Ζαχλωρού - Εντυπωσιακές εικόνες

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. Εντυπωσιακές εικόνες από τις διελεύσεις των Rafale στο φαράγγι του Βουραϊκού, με τους κατοίκους της περιοχής των Καλαβρύτων να βλέπουν τα μαχητικά να κάνουν τις ασκήσεις τους.Ειδικότερα, την Τετάρτη τα Rafale έκαναν… βουτιά στη χαράδρα και «ακούμπησαν» τις στέγες των σπιτιών στο χωριό της Ζαχλωρού.Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το kalavrytanews: ...

Δείτε επίσης

Την Πέμπτη στον ίδιο χώρο, οι σύλλογοι φοιτητών και εργαζομένων στα πανεπιστήμια διοργανώνουν συναυλία καταγγέλλοντας «την ακραία καταστολή που δέχτηκαν φοιτητές και φοιτήτριες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες».

popaganda

Κατολίσθηση έθαψε ζωντανό το πρωί 50χρονο εργάτη, ο οποίος δούλευε μέσα σε πισίνα υπό κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στην περιοχή Σιδαρίου.

real

Με 1.374 σημεία φόρτισης σε 119 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με ενέργεια που παράγεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές.

real

Aκόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με μία γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή στο δρόμο έπειτα από τροχαίο.

real

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Πολυτεχνειούπολη.

real

Το κορίτσι κακοποιούνταν συστημικά τα τελευταία δυο χρόνια όπως καταγγέλθηκε, όταν απουσίαζε η μητέρα της από το σπίτι.

popaganda

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Πολυτεχνειούπολη.

real

Δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό 'revenge porn' στην Πάτρα, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται προσωπικές τους στιγμές.

real