Ηλεκτρικά πατίνια: Πώς θα μπει τέλος στην κυκλοφοριακή «αναρχία»

Τα ηλεκτρικά πατίνια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των πολιτών που θέλουν να κυκλοφορήσουν στην πόλη Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των μεγάλων πόλεων κερδίζοντας την προτίμηση ανθρώπων όλων των ηλικιών που θέλουν να μετακινηθούν γρήγορα, φθηνά και αφήνοντας το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα. Παρόλα αυτά η συχνότητα της χρήσης τους έχει σημάνει και την αύξηση ατυχημάτων που σχετίζονται με αυτά, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός της μη τήρησης του ΚΟΚ από τους αναβάτες τους. Ιδίως στο δύσκολο ελληνικό οδικό δίκτυο όπου τα ηλεκτρικά πατίνια καλούνται να «συνυπάρξουν» με αυτοκίνητα και άλλα μέσα μεταφοράς είναι λογικό ...

Δείτε επίσης

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-868026'); }); goo

real

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ 'George H.W. Bush' κατέπλευσε στη νατοϊκή προβλήτα στον κόλπο της Σούδας.

real

Οι χώρες της Μεσογείου συνεργάζονται και προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο ενός ισχυρού σεισμού που θα προκαλέσει τσουνάμι και θα πλήξει παράκτιες περιοχές τους, με πιθανότερο σενάριο ότι αυτό θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

real

Στην αποκάλυψη ότι είχε δύο επικοινωνίες με την Ρούλα Πισπιρίγκου προέβη ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης.

real

Ο 39χρονος φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και στο παρελθόν να έχει διδάξει σε φοιτητές.

real

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Σεπτέμβριο το Λαϊκό Λαχείο.

real