Χανιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αφόπλισε και ακινητοποίησε άνδρα που απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι

Ιδιαίτερης μνείας αξίζει ένας αστυνομικός του ΑΤ Κισσάμου στα Χανιά Κρήτης. Ο αστυνομικός συνέλαβε έναν αλλοδαπό στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καστέλι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενώ το συμβάν είχε όλες τις προϋποθέσεις να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνο, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.Ένας αλλοδαπός με καταγωγή από τη Γεωργία, για άγνωστο λόγο, φέρεται να απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι, το πρωί της Κυριακής. Όλως τυχαίως από το σημείο περνούσε ο αστυνομικός, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε το τί συνέβαινε, αρχικά ζήτησε από τον άνδρα να παραδώσει το μαχαίρι. Όταν εκείνος αρνήθηκε, επενέβη και αφόπλισε τον ...

Δείτε επίσης

Με μονή γραμμή η κυκλοφορία μεταξύ Αφιδνών- Οινόης μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης

imerisia

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο 38χρονος γιος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του.

epiruspost

«Είναι η σημαντικότερη απειλή ασφαλείας», τόνισε η κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη στην κλιματική κρίση.

kathimerini

Νύχτα αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι στις Ροβιές της Εύβοιας, που σάρωσαν τέσσερις χείμαρροι. Από το απόγευμα επιχειρούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία Elias.

kathimerini

Παρά τη συμβολή τους στην καταστολή και στην πρόληψη, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη υποστήριξη σε εξοπλισμό και κυρίως κατάρτιση και ας τους παρέχει τη δυνατότητα η πρόσφατη νομοθεσία.

kathimerini

Δεν αποκλείεται να σημειωθούν καθυστερήσεις.

kathimerini