«Γιατρειά» για την Αμάντα ο εθελοντισμός

«Καλημέρα, κυρία Κουγιούφα. Ενοχλώ; Μπορείτε να μιλήσετε;». «Ναι, φυσικά, έχω χρόνο, περιμένω να με πάρουν για χημειοθεραπεία». Θέλει μια βαθιά ανάσα και ένα ελαφρύ σφίξιμο στους μυς του στομαχιού για να καταφέρεις να απαντήσεις κανονικά σε κάτι τέτοιο, να μη δείξεις ούτε υπερβολική έκπληξη ούτε υπερβολική θλίψη και όλα αυτά να μην παρερμηνευθούν ως αδιαφορία. Αλλά λες και αντιλήφθηκε τη στιγμιαία αμηχανία, η γυναίκα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έσπευσε να προσθέσει: «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά και συνήθως η αναμονή είναι μεγάλη, θα περάσει και ο χρόνος!». Η διάγνωση ήρθε αναπάντεχα πριν από ένα χρόνο. Καρκίνος στον πνεύμονα, στάδιο 4, ...

Δείτε επίσης

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην Καισάρεια την στιγμή του σεισμού.

real

Οι 19χρονοι μετέβησαν με δικά τους μέσα σε εφημερεύοντα νοσοκομεία, ενώ την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

real

Ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων και ιδιαίτερα στα προϊόντα γάλακτος, το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα πως, μετά από απαίτηση των καταναλωτών, ξεκινάει μποϊκοτάζ στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2023.

real

Εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

real

Την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014 , αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας.

real

Σε παραίτηση προχώρησε σήμερα σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αφού εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν δώσει προς την κυβέρνηση για την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, το οποίο αναγνωρίζει στους αποφοίτους δραματικών σχολών προσόντα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) εξισώνοντας τα διπλώματά τους με απολυτήρια λυκείου.

real

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν απομακρύνσεις ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα προς ασφαλή σημεία, ρυμούλκηση οχημάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές νεφροπαθών σε νοσοκομεία.

real

Κόντρα στον 'αέρα' με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

real