Έλεγχος της ΕΑΔ σε Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Μακεδονίας

Κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών, κλιμάκιο Επιθεωρητών Ελεγκτών της ΕΑΔ κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023 πραγματοποίησε έλεγχο σε Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας, με αντικείμενο τη νομιμότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών από ιατρό και τον έλεγχο της εν τοις πράγμασι παροχής τους, κατά τα έτη 2015 έως 2020. της Άννας ΚανδύληΟ/Η ιατρός, σύζυγος του/της τέως Προέδρου του Δ.Σ. του ελεγχόμενου φορέα (κατά τη διάρκεια της θητείας του/της), παρείχε ιατρικές υπηρεσίες για τέσσερα (4) χρόνια και εννέα (9) μήνες, λαμβάνοντας συνολικά το ποσό των 37.750,00€, έναντι σταθερής κατά βάση ...

Δείτε επίσης

Τα συντρίμμια του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια φέρεται να έχουν εντοπίσει τα σόναρ των σκαφών του Λιμενικού που σαρώνουν την περιοχή.

real

Το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από νηπιαγωγείο της πόλης, ένα 5χρονο αγοράκι ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και διερχόμενο όχημα τον χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά.

real

Χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας επιβάλλεται στους παραβάτες.

real

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 25χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν μία εβδομάδα από την περιοχή της Κυψέλης στην Αττική.

real

Απογειώθηκε από το Μαντούδι Ευβοίας και είχε προορισμό την βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

huffingtonpostgr

Πλημμυρισμένα σπίτια, κομμένοι δρόμοι και αυτοκίνητα στις λάσπες. Αντιμέτωπες με ανυπολόγιστες καταστροφές βρίσκονται οι περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Elias.

kathimerini

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.

kathimerini

Για πρώτη φορά φέτος θα κυκλοφορήσουν και δύο ανοσοενισχυμένα εμβόλια που θα διατίθενται αποκλειστικά για τους άνω των 60 ετών

imerisia