Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αρπαγής βρέφους, μόλις 8 μηνών στο Αιγάλεω. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται πως το άρπαξαν από τη μητέρα του με σκοπό να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ. Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί, που ως φύλακες-άγγελοι απέτρεψαν την τελευταία στιγμή την πώληση του αγοριού έξω από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω, μίλησαν στο Star. «Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από το να το πάρω στην αγκαλιά και να το προστατεύσω, να το ταΐσω, να του δώσω το νερό, να το αλλάξω» είπε η δημοτική αστυνομικός.Μαζί με τον συνάδελφό της και χάρη στην παρατηρητικότητα και τον επαγγελματισμό τους, ...

Δείτε επίσης

Την Πέμπτη στον ίδιο χώρο, οι σύλλογοι φοιτητών και εργαζομένων στα πανεπιστήμια διοργανώνουν συναυλία καταγγέλλοντας «την ακραία καταστολή που δέχτηκαν φοιτητές και φοιτήτριες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες».

popaganda

Κατολίσθηση έθαψε ζωντανό το πρωί 50χρονο εργάτη, ο οποίος δούλευε μέσα σε πισίνα υπό κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στην περιοχή Σιδαρίου.

real

Με 1.374 σημεία φόρτισης σε 119 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με ενέργεια που παράγεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές.

real

Aκόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με μία γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή στο δρόμο έπειτα από τροχαίο.

real

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Πολυτεχνειούπολη.

real

Το κορίτσι κακοποιούνταν συστημικά τα τελευταία δυο χρόνια όπως καταγγέλθηκε, όταν απουσίαζε η μητέρα της από το σπίτι.

popaganda

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Πολυτεχνειούπολη.

real

Δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό 'revenge porn' στην Πάτρα, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται προσωπικές τους στιγμές.

real