Από ποιες χώρες θα έρχονται τουρίστες χωρίς καραντίνα από την Δευτέρα - Κοινωνία | News 24/7

Στην άρση του μέτρου της καραντίνας για όσους έρχονται από μία σειρά χωρών προχωρά η Ελλάδα από τις 19 Απριλίου. ADVERTISING Οπως ενημέρωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Πατέλης με tweet του η χώρα θα επιτρέπει πλέον πολίτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έρχονται χωρίς την υποχρέωση της επταήμερης καραντίνας. Αντιθέτως, θα υποχρεώνονται να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για κορονοϊό που θα έχει γίνει το πολύ 72 ώρες πριν την άφιξη. Δεν διευκρινίζεται τι τύπου τεστ θα είναι αυτό. Ακολουθήστε το News247.gr στο Google ...

Δείτε επίσης

Προβλήματα αναμένονται σήμερα στις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στην 24ωρη κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Στάση εργασίας από την Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος.

kathimerini

Επιστολή της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάνει λόγο για αθέμιτες πιέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς σε υποθέσεις επιμέλειας ανηλίκων τέκνων.

news247

Ένας 13χρονος φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι και να βιντεοσκόπησε την πράξη, την ώρα που παρόντες στο σημείο ήταν και τέσσερις φίλοι του.

news247

Πως επιχειρηματολόγησε ο Ηλίας Μόσιαλος για το μύθο, όπως τον χαρακτήρισε, ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού επηρεάζει τη γονιμότητα των γυναικών.

news247

Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο.

news247

Η Ελλάδα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία επεκτείνεται η υπηρεσία που εγκαινιάστηκε πέρυσι στην Καλιφόρνια.

kathimerini

Ανοίγουν από το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες – Τι ισχύει για φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών

kathimerini

Η Μαρία Θεοδωρίδου, καθηγήτρια παιδιατρικής και πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, απάντησε σχετικά με το περιστατικό θανάτου 44χρονης στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ύστερα από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο AstraZeneca. Συλλυπήθηκε την οικογένεια της 44χρονης, γνωστοποίησε ότι μόλις η Επιτροπή ενημερώθηκε για αυτό το γεγονός αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες. Δήλωσε ότι υπάρχει μία χρονική συσχέτιση με …

imerodromos