Στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού

Την καλησπέρα μου σε όλες τις απελπιστικά αγανακτισμένες υπάρξεις,Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πολυτεχνείου χρειάστηκαν κατά μέσο όρο περί τη μιάμιση ώρα προκειμένου να βγουν ή να μπουν στα σπίτια τους. Δυσκολεύτηκαν να συνηθίσουν τους μπάτσους στου Στρέφη και την πλατεία. Πόσο δύσκολο είναι να τους συνηθίσουν έξω απ’ την πόρτα του σπιτιού τους;Οι παιδικές τροφές στα σουπερμάρκετ συνοδεύονται από αντικλεπτικά. Τα δάνεια είναι κόκκινα. Η πλατεία είναι λαμαρίνα. Τα δέντρα έχουν περίφραξη και τα καλλωπιστικά φυτά προσπαθούν όπως να αποδράσουν απ’ τα μπαλκόνια γέρνοντας με αγωνία προς τα μπρος λες και έχει μετατεθεί πάνω ...

Δείτε επίσης

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου υπέβαλαν την παραίτησή τους - Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου.

kosmodromio

Κάθε δυνατή βοήθεια για τους σεισμόπληκτους δέχεται από αύριο η πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Αθήνα.

kosmodromio

Νομικοί εκφράζουν μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσο στέκει η καταδίκη του Χάινερ Μπίκερ. Μια υπόθεση που αντιμετωπίζεται ως προσβολή του δικαιώματος στην ελεύθερη έκφραση.

kosmodromio

Ο πρόεδρος των Νήσων του Σολομώντα, Ντανιέλ Σουϊντάνι, έχασε την ψήφο εμπιστοσύνης και ανατράπηκε από την αντιπολίτευση λόγω της επικριτικής στάσης του απέναντι στην Κίνα.

kosmodromio

48ωρη απεργία από σήμερα έως τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ.

kosmodromio

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος έχει κηρύξει 24ωρη πανκαλλιτεχνική απεργία με συγκέντρωση στο Υπουργείο Πολιτισμού στις 12 το μεσημέρι.

kosmodromio

Με πρόφαση το ισχύον χουντικό καταστατικό λειτουργίας των πολεμικών μουσείων, γίνεται έξωση στην αντιδικτατορική έκθεση, χώρος που κάποτε ήταν το ανακριτικό της ΚΥΠ.

kosmodromio

Η αντάρτικη ομάδα δήλωσε ότι ο πιλότος δεν θα αφεθεί ελεύθερος έως ότου η κυβέρνηση της Ινδονησίας αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Δυτικής Παπούας.

kosmodromio