Με νέες «προληπτικές» επιθέσεις απειλεί τη Γάζα το Ισραήλ

Λίγες ώρες πριν συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο από την έναρξη της εύθραυστης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας που ξεκίνησε στις 23.30 της Κυριακής και ήρθε μετά τη δολοφονία 44 Παλαιστινίων και τον τραυματισμό 360 άλλων, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς αναφέρθηκε απόψε σε συνέντευξη Τύπου στους βασικούς «στόχους» της επίθεσης «Χαραυγή» που επιτεύχθηκαν: α) απομάκρυνση της «άμεσης απειλής» κατά κατοίκων του Ισραήλ στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, β) διατήρηση της «επιχειρησιακής ελευθερίας δράσης» και γ) διατήρηση της αποτρεπτικής ισχύος κατά εχθρών «που απειλούν τους πολίτες και τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ισραήλ».ביוזמה, בעבודה מבצעית נכונה ובתיאום הדוק בין ...

Δείτε επίσης

Κινητοποίηση κατά της κατασκευής μετρό στην πλατεία Εξαρχείων και της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στις 17.30.

kosmodromio

Στη συλλογή υπογραφών ενάντια στην είσοδο της Πανεπιστημιακής αστυνομίας στις σχολές της χώρας προχωρούν οι απόφοιτοι πολυτεχνικών σχολών.

kosmodromio

Φεστιβάλ ενάντια στην αστυνομική βία και τις πρακτικές βασανιστηρίων συνδιοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου και η αναρχική συλλογικότητα Μασόβκα.

kosmodromio

Ένας λοχαγός ανακοίνωσε στην εθνική τηλεόραση ότι ανέτρεψε τον στρατιωτικό ηγέτη αντισυνταγματάρχη Πολ-Χένρι Νταμίμπα.

kosmodromio

Η Λιζ Τρας κατάφερε, σε λιγότερο από ένα μήνα στην κυβέρνηση, να κάνει τους μισούς Βρετανούς να την μισήσουν.

kosmodromio

Η σταθμάρχης στα Πευκάκια δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή όταν της ζήτησε να απομακρυνθεί γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών στον σταθμό.

kosmodromio

Η Τσίτσι Ντανγκαρέμπα καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλάκισης με αναστολή επειδή κρατούσε πλακάτ που ζητούσε πολιτικές μεταρρυθμίσεις.

kosmodromio

Χαιρέτισε ναζιστικά κατά τη διάρκεια της δίκης δευτέρου βαθμού της Χρυσής Αυγής.

kosmodromio