Μαζική πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

(Φωτορεπορτάζ Κωνσταντίνος Ζήλος)Μαζική και με παλμό ήταν και η φετινή πορεία χιλιάδων Αθηναίων που κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να διαδηλώσουν στη μνήμη του αδικοσκοτωμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Ωστόσο, ούτε φέτος έλειψαν τα επεισόδια κατά το τέλος της εντυπωσιακά μαζικής πορείας χιλιάδων πολιτών στο κέντρο της πόλης, με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να γεμίζουν κεντρικούς δρόμους, αναλαμβάνοντας στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος ακόμη και ρόλο…προστάτη του χριστουγεννιάτικου δέντρου που έστησε προ ημερών ο Δήμαρχος Αθηναίων.Το φωτορεπορτάζ είναι του Κωνσταντίνου Ζήλου. ...

Δείτε επίσης

Υπό κατάληψη ένας ακόμη εμβληματικός χώρος του Πολιτισμού, με το Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί μετά την κατάληψη του Θεάτρου Τσίλλερ στην Αθήνα.

kosmodromio

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους το Σάββατο για πέμπτη συνεχή εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου.

kosmodromio

Σπουδαστές οι οποίο αντιδρούν στο Προεδρικό Διάταγμα προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου του Εθνικού Θεάτρου.

kosmodromio

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση και εκμετάλλευση των ζώων το Σάββατο έξω από τις  εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η έκθεση Zootechnia.

kosmodromio

Συνθήματα και πανό από τον Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΑΑΔΕ, ενάντια στις τακτικές πλειστηριασμών και κατασχέσεων της Αρχής.

kosmodromio

Αύξηση μισθών και καλύτερες συνθήκες εργασίας ζητούν τα συνδικάτα Aslef και RNT.

kosmodromio

«Νομίζετε πως ορίζετε τις ζωές μας;» Η καθηλωτική ανάρτηση του τραγουδοποιού για τον αγώνα των καλλιτεχνών.

kosmodromio