Χλεύη και απαξίωση η αντίδραση των αρχών σε τρανσφοβικές επιθέσεις κατά γυναίκας στην Πάτρα

Αντιμέτωπη με βαριά λεκτική και σωματική βία, καταδιώξεις, ακόμη και εμπρησμό του σπιτιού της καταγγέλλει πως βρίσκεται επί μήνες τρανς γυναίκα στην Πάτρα, με τις αρχές να αγνοούν συστηματικά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της για βοήθεια, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του GR times. Κανείς δε με παίρνει στη δουλειά του, επειδή έχω αυτήν την εμφάνιση. Η μητέρα μου προτιμά να πετάξει ένα πιάτο φαγητό από το να μου το δώσει. Πηγαίνω να πιώ καφέ και με διώχνουν. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν το κακό μου και συνέχεια με βασανίζουν. Με ξυλοκοπούν, με κλέβουν, με έχουν καταδιώξει με αυτοκίνητο ενώ ήμουν πεζή και τελικά μου ...

Δείτε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των προσαχθέντων.

kosmodromio

Τοπογράφοι με συνοδεία ΜΑΤ εμφανίστηκαν το πρωί στον Λόφο του Στρέφη, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με βίαιες προσαγωγές διαμαρτυρόμενων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

kosmodromio

Οι εργαζόμενοι των βρετανικών ταχυδρομείων εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

kosmodromio

Ένας από τους Εβραίους εποίκους επιβάτες υποδύθηκε τον υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών και ανάγκασε τον οδηγό να απομακρύνει τους Παλαιστίνιους από το λεωφορείο.

kosmodromio

Δεκάδες άτομα αψήφισαν τα ΜΑΤ και βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας την ακύρωση του σχεδίου ανέγερσης σταθμού του Μετρό στα Εξάρχεια.

kosmodromio

Η εκστρατεία ενάντια στην ακρίβεια και την μετατροπή της οργής σε δράση ξεκίνησε μόλις την περασμένη Δευτέρα προκαλώντας την ανταπόκριση χιλιάδων Βρετανών.

kosmodromio

Φορείς της περιοχής αγωνίζονται «για τα Εξάρχεια της κοινωνικής αυτοοργάνωσης και της ταξικής αλληλεγγύης, ενάντια στο Κράτος και το Κεφάλαιο που συνθλίβουν τις ζωές μας».

kosmodromio

Gentrification με ΜΑΤ: Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αμφισβήτηση των Εξαρχείων.

kosmodromio