Ελεύθερος νωρίτερα από τη φυλακή ο «σαμάνος του QAnon»

Αποφυλακίστηκε νωρίτερα ένας εκ των πρωταγωνιστών της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021. Ο Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, γνωστός ο «σαμάνος του QAnon», τέθηκε υπό την επιμέλεια ενός οίκου επανένταξης στο Φοίνιξ της Αριζόνα.Ο 35χρονος ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για διατάραξη της δημόσιας τάξης και βίαιη είσοδο στο Καπιτώλιο τον Σεπτέμβριο του 2021 και τον Νοέμβριο του ίδιους έτους καταδικάστηκε σε φυλάκιση 41 μηνών σε ομοσπονδιακό σωφρονιστικό κατάστημα. Θα αποφυλακιζόταν τον ερχόμενο Ιούλιο. Στον επανένταξης στο Φοίνιξ της Αριζόνα θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαΐου. QAnon Shaman Jacob Chansley released from prison 14 months early, moved to halfway house ...

Δείτε επίσης

Οκτώ γραφεία της διεθνούς οργάνωσης κατέθεσαν μήνυση κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

kosmodromio

Τα λείψανα του ιδρυτή του κινήματος των «Φαλαγγιστών» αφαιρούνται από το περιβόητο μαυσωλείο που έχτισε ο Φράνκο, σε μια προσπάθεια εκδημοκρατισμού της ιστορικής μνήμης.

kosmodromio

Δρἀση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στην πρεμιέρα της παράστασης «Μήδεια» ενάντια στη συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων μουσικών από τη διοίκηση της Λυρικής.

kosmodromio

Κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση την Κυριακή ενάντια στο «έγκλημα που σχεδιάζεται από τα αρπακτικά της αγοράς ενέργειας» στο Εθνικό Πάρκο του Δάσους Δαδιάς.

kosmodromio

Σειρά εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια κατάληψης στο μοναδικό αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της χώρας το τελευταίο τριήμερο του Απριλίου.

kosmodromio

Αποχωρούν μεγάλες εταιρίες από την Συνομοσπονδία CBI μετά από ρεπορτάζ για βιασμούς και παρενοχλήσεις εργαζόμενων γυναικών.

kosmodromio

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 12 και μισή στο μετρό Κορυδαλλού και η πορεία θα κατευθυνθεί προς τις φυλακές.

kosmodromio

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 12 και μισή στο μετρό Κορυδαλλού και η πορεία θα κατευθυνθεί προς τις φυλακές.

kosmodromio