Κρήτη | Το γλέντι κατέληξε σε συμπλοκή τα ξημερώματα! - zarpanews.gr

Μια απροσδόκητη τροπή είχε τα ξημερώματα της Δευτέρας κοινωνική εκδήλωση που πραγματοποιούνταν στη Βαγιονιά του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο. Κι ενώ όλα έβαιναν καλώς και το γλέντι συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, άναψε ο καβγάς κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Τα “αίματα άναψαν” μεταξύ τεσσάρων ατόμων που συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικές βλάβες και φθορές. Στην περιοχή κλήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη ένας 28χρονος στην κατοχή του οποίου, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια καραμπίνα. Πηγή: cretalive.gr ...

Δείτε επίσης

Εκεί, είδαν μία ηλικιωμένη και της πήραν την τσάντα. Η γυναίκα φώναζε, στο σημείο ήταν αρκετός κόσμος αλλά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Ως μέλος του κυκλώματος συνελήφθη 31χρονος γόνος γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο

protothema

Το πρώτο "καμπανάκι" χτύπησε την άνοιξη, πέρασε το καλοκαίρι, έρχεται ο χειμώνας και τα Πανεπιστήμια και της Κρήτης αδυνατούν να καλύψουν το ενεργειακό.

zarpanews

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται ως οι βασικοί ύποπτοι για τις διαρρήξεις που «χάλασαν» το γάμο το βράδυ του Σαββάτου

zarpanews