Έτρεχε και δεν έφτανε το ΕΚΑΒ τη νύχτα - Ασταμάτητα τα περιστατικά μέθης στην Κρήτη - zarpanews.gr

Περισσότερα από 10 περιστατικά μέθης κλήθηκε να αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου το ΕΚΑΒ στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά μέθης αφορούν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους διασκέδασης κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν στα κατά τόπους νοσοκομεία. Οι νεαροί που κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ είναι τόσο ντόπιοι όσο και ξένοι τουρίστες. Τα περιστατικά μέθης νεαρών ατόμων είναι καθημερινό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν παύει να είναι ένα γεγονός που να ανησυχεί και να προβληματίζει την τοπική κοινωνία. zarpanews.gr ...

Δείτε επίσης

Εκεί, είδαν μία ηλικιωμένη και της πήραν την τσάντα. Η γυναίκα φώναζε, στο σημείο ήταν αρκετός κόσμος αλλά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews

Ως μέλος του κυκλώματος συνελήφθη 31χρονος γόνος γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο

protothema

Το πρώτο "καμπανάκι" χτύπησε την άνοιξη, πέρασε το καλοκαίρι, έρχεται ο χειμώνας και τα Πανεπιστήμια και της Κρήτης αδυνατούν να καλύψουν το ενεργειακό.

zarpanews

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται ως οι βασικοί ύποπτοι για τις διαρρήξεις που «χάλασαν» το γάμο το βράδυ του Σαββάτου

zarpanews