Υδροχόος

Κράτα και μικρό καλάθι σε συζητήσεις και υποσχέσεις που αφορούν οικονομικά και κληρονομικά θέματα καθώς θα υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα υπερβολής και παράλληλα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την εσωτερική ένταση που νιώθεις.  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Από Zarastro ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣΜΗΝΙΑΙΕΣΕΤΗΣΙΕΣ ...

Δείτε επίσης

Πού σε πετυχαίνουμε; Μονοήμερη ή full τριήμερο; Όπως και να ’χει μην «παρακάμψεις» την σημερινή μερα γιατί είναι η καλύτερη για διασκέδαση για το δικό σου ζώδιο.

cosmictelegram

Το «εξωτερικό περιτύλιγμα» δεν είναι το βαρόμετρο για να περάσεις καλά αυτό το γουηκεντ, αλλά μάλλον το να τα «βρεις» με το μέσα σου.

cosmictelegram

Δείξε κατανόηση στο δικαίωμα του άλλου να μην είναι απλώς σε φάση για κάτι «πιο δεσμευτικό» αυτή την περίοδο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να φας total άκυρο.

cosmictelegram

Όσο δεν γίνεσαι υπερβολικά «αντιδραστικός» απέναντι σε αυτά που σου προτείνουν συνεργάτες σου, μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα που σε εξελίσσουν «σοβαρά» επαγγελματικά.

cosmictelegram

Πες «ναι» σε προσκλήσεις και εξόδους ακόμα και με το γνωστό συγγενολόι, καθώς το όλο «φολκλόρ» της υπόθεσης μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να εκτονώσεις το άγχος που κουβαλάς.

cosmictelegram

Ευχάριστη η Κυριακή σου Δίδυμε. Ίσως σε βρίσκει σε κάποιο κοντινό ταξιδάκι με τον σύντροφο σου ή σε μια παραλία με φίλους, με το φλερτ και τα χαμόγελα να ομορφαίνουν την όλη ατμόσφαιρα. Enjoy yourself.

cosmictelegram

Έχεις διάθεση να ανανεώσεις την σχέση με το σύντροφο σου, «θυμίζοντας» και σε εκείνον αλλά πρωτίστως στον εαυτό σου ότι η προσωπική ζωή θέλει φροντίδα, όσο «ρουφήχτρα» κι αν είναι η καθημερινότητα. Αλλιώς, «δεν».

cosmictelegram

Πάρε την μέρα για να ξεκουραστείς και «να γεμίσεις τις μπαταρίες σου» γιατί από αύριο ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και όσο να πεις θα σε «ζορίσει» περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

cosmictelegram