Παρθένος: Ημερήσια πρόβλεψη | 06.06.2023

Η διάθεσή σου, Παρθένε, ξεκινά με ένα καλό επίπεδο σήμερα. Μέσα στη μέρα θα δεις μπροστά σου να εκτυλίσσονται πράγματα και καταστάσεις που θα σου δώσουν ένα δίκιο! Επιβεβαιώνονται σκέψεις και υπόνοιες που είχες σχετικά με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Και θα αρχίσεις την κριτική για το ποιος μπορεί να μείνει δίπλα σου και ποιος χρειάζεται να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ, προκειμένου να ...

Δείτε επίσης

Μία μέρα που τα έξοδα φαίνεται να κυριαρχούν, Παρθένε… Μία μέρα που, ενώ έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και φαίνονταν μέχρι πρότινος όλα να κυλούν ομαλά, σήμερα παρατηρείς πως προκύπτουν νέα δεδομένα! Σκαμπανεβάσματα στο οικονομικό σου, ξαφνικά έξοδα που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό είσαι βγάζουν εκτός προγράμματος είναι ο λόγος που σήμερα εκνευρίζεσαι! Και νιώθεις πως από τη μία θέλεις να απαλλαγείς από αυτόν τον έλεγχο του χρήματος, από την άλλη όμως αντιλαμβάνεσαι πως είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει κάποια πράγματα!

cosmictelegram

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείς πως ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τους άλλους, Υδροχόε, πέρα από ιδιαίτερος, είναι και αυτό που σε βοηθά να κρατάς αποστάσεις… Στην ουσία, μέσα από την επικοινωνία που έχεις με τους άλλους, διακρίνεις ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις κοντά σου! Αυτό σήμερα φαίνεται πως θέλεις να το πας ένα επίπεδο παραπέρα! Παρά το γεγονός ότι σε χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός, εσύ θέλεις να είσαι μόνος σου παρέα με τους ελάχιστους που κουμπώνουν καλύτερα στην μενταλιτέ σου!

cosmictelegram

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Κριός Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος

tlife

Σήμερα χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός με το οικονομικό κομμάτι, Υδροχόε… Ενώ φαίνεται πως μπορείς να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες, κάπου μπερδεύεις τη λογική εξήγηση με το ένστικτο και φαίνεται να χάνεις τη μπάλα! Ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, εσύ επιλέγεις αυτό που σου μοιάζει περισσότερο λογικό, κάτι που θα σε οδηγήσει σε ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα… Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου είναι αρκετά έξω από την φιλοσοφία σου και μοιάζει να σε δυσκολεύει!

cosmictelegram

Σήμερα έχεις κατανοώ να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, Παρθένε… Υπάρχουν ζητήματα, στα οποία δεν έχεις αναφερθεί ακόμα, που σε έχουν ενοχλήσει και πιθανότατα σε έχουν πληγώσει συναισθηματικά! Ο σκοπός σου σήμερα, δε φαίνεται να είναι η επίλυση τους αλλά το να δείξεις – και πιθανότατα να πληγώσεις – στα άτομα που ευθύνονται για αυτό που νιώθεις ότι δεν έχεις ξεχάσει το τι έχει συμβεί! Πέρα από αυτό, σήμερα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα χειριστείς συζητήσεις που θα προκύψουν με συνεργάτες, καθώς οι ωμή σου ειλικρίνεια μπορεί να φέρει τέλη σε συνεργασίες.

cosmictelegram

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Κριός Μπορεί να υπάρχουν κάποιες

tlife

Κάπως βαριά η κατάσταση στο οικονομικό σου, Υδροχόε και η ανάγκη να βάλεις πρόγραμμα είναι πιο απαραίτητη από πότε ίσως! Χρειάζεται να βρεις έναν τρόπο που να σου εξοικονομεί χρήματα και παράλληλα να μην στέρησε, για να μην κήρυξης κάποια επανάσταση χωρίς λόγο και τα κάνεις όλα άνω κάτω παύλα για να το πω ευγενικά! Σήμερα φαίνεται πως είσαι ιδιαίτερα μάχιμος στο κομμάτι των απόψεων, Καθώς φαίνεται πως μέσα από συζητήσεις θα προκύψουν έντασης – ένα πρόσφορο έδαφος για εσένα για να φτιάξεις ένα καινούργιο μανιφέστο!

cosmictelegram

Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα πιο προσωπικό κομμάτι σε βρίσκει η τέταρτη, Παρθένε. Σήμερα μπαίνει στο μικροσκόπιο ο τρόπος με τον οποίον αλληλεπιδράς με τους άλλους. Με συναδέλφους αλλά και με τη σχέση σου! Συνειδητοποιείς πως υπάρχει η ανάγκη να τεθούν κάποια όρια, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι απολύτως σεβαστά από τους άλλους! Γίνεσαι αρκετά αυστηρός σήμερα και φαίνεται πως δεν αφήνεις περιθώρια για πιθανές εξηγήσεις, που στα αυτιά σου θα μοιάζουν με φτηνές δικαιολογίες!

cosmictelegram