Ο Μέγας Ιεροεξεταστής, του Φιόντορ Ντοστογιέβσκι στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Ο Μέγας Ιεροεξεταστήςτου Φιόντορ Ντοστογιέβσκι Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος ΚωνσταντόπουλοςΣτο Θέατρο Τζένη ΚαρέζηΑπό 21 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022 Ο «Μέγας Ιεροεξεταστής» ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το θεατρικό σχήμα "θέατρο ΣΥΝ ΚΑΤΙ" το 2012. Η παράσταση παίχτηκε για 3 συνεχόμενα χρόνια στην Αθήνα μέχρι το 2015. Και μετά, τα επόμενα 4 χρόνια παίχτηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, αλλά και στην Αθήνα περιστασιακά. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 για 8η χρονιά θα παρουσιαστεί για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Το εμβληματικό αυτό κείμενο του Ντοστογιέβσκυ, "απαντά" σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα του ανθρώπου! Ο σύγχρονος θεατής βρίσκει ...

Δείτε επίσης

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΥΝΙΧΟΥ μετά το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ και το Θέατρο ΚΟΛΩΝΟΥ, έρχεται η παράσταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο πλαίσιο της διοργάνωσης «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

musicity

Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη, του σπιτιού του δηλαδή και περιφέρεται στο διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.

musicity

Ο John Malkovich, έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, καταφθάνει στη χώρα μας στις 6 Οκτωβρίου με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ «The Music Critic» που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aleksey Igudesman.

musicity

Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η Μαρία Πενταγιώτισσα, ο Κολόμβος, ο κ. και η κ. Ιατρού, ο πάτερ Αμβρόσιος, ο Πάρις, η Μαριάνθη, συνολικά 20 ήρωες του Μποστ, συναντιόνται στους γάμους του Ριτσακίου με τον Πάρι, αμφότεροι ανευρεθέντες μέσα στην κοιλιά ψαριών!

musicity

Μετά από μία συναρπαστική περιοδεία με τριάντα τρεις παραστάσεις που είδαν περισσότεροι από 50.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα και τρεις θριαμβευτικές sold out παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή καλοκαιρινή περίοδο τον «Προμηθέα Δεσμώτη»

musicity

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαοχτάχρονη πορεία της, φέτος ανανεώνεται και δημιουργεί μία ξεχωριστή παράσταση για παιδιά.

musicity

Μετά τη sold out επιτυχία του χειμώνα, η απόλυτη κωμωδία «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά ταξιδεύει σε μία καλοκαιρινή περιοδεία!

musicity

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στη φύση για μια αναμνηστική δόση σάτιρας με αδιευκρίνιστα χρηματικά ποσά στην τσέπη από ρεμούλες, μοιράζει voucher αισιοδοξίας και καταπληκτικής ποιότητας ζωής, σε όσους ζήσουν.

musicity