«Απολύτως νόμιμη και αναγκαία η καμπάνια» λένε οι βουλευτές της ΝΔ στο πόρισμά τους για τη «λίστα Πέτσα»

Απόλυτα νόμιμη, αναγκαία αλλά και επιτυχημένη βρήκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή για τη «λίστα Πέτσα», την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Στη μη ύπαρξη πολιτικών ή ποινικών ευθυνών για τη «λίστα Πέτσα», τα λεφτά που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς» κατέληξαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αποτέλεσαν την πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή. Στο πόρισμά τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρουν συγκεκριμένα: «Αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας η μη ύπαρξη τόσο ποινικών όσο και πολιτικών ευθυνών πολιτικών προσώπων για τις υπό κρίση υποθέσεις, ενώ για μια ακόμη φορά η προσπάθεια ...

Δείτε επίσης

Ανοιχτά διαφώνησε ο Νίκος Φίλης με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του προέδρου και της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση του κόμματος.

dikaiologitika

Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

dikaiologitika

Να φύγει η κυβέρνηση «γιατί έχει αποτύχει και γιατί είναι επικίνδυνη», τόνισε στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας.

dikaiologitika

Στους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό, απευθύνθηκε σήμερα για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

dikaiologitika

«Βόμβα» στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέλιος Κούλογλου

dikaiologitika

Για υποκρισία κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στη συζήτηση της τροπολογίας για τον κατώτατο μισθό.

dikaiologitika

Μόλις 5,7 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά έχουν στην εκτίμηση ψήφου της Metron Analysis ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Καθαρά» μπροστά με διψήφια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

dikaiologitika

Δήλωση με την οποία απαντά στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

dikaiologitika