Άστον Κούτσερ μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του και συγκλονίζει: «Έχασα όραση και ακοή για ένα χρόνο»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τελείως τη ζωή, μίλησε σε συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Άστον Κούτσερ, αποκαλύπτοντας ότι λόγω ενός αυτοάνοσου είχε χάσει την όραση, την ακοή και την ισορροπία του για έναν χρόνο. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα. «Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, ...

Δείτε επίσης

Μια απόφαση που αναμένεται να έχει σοβαρές επιδράσεις σχεδόν σε όλον τον κόσμο πήρε ο ΟΠΕΚ+ στη σύνοδο της Βιέννης.

dikaiologitika

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας προχώρησε σε διευκρινίσεις σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, αναφορικά με διαφαινόμενο τελεσίγραφο του ψευδοκράτους προς την UNFICYP.

dikaiologitika

To Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε την όγδοη (8η) δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ως μια ισχυρή «απάντηση» στην παράνομη προσάρτηση των περιφερειών Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα της Ουκρανίας από τον Πούτιν.

dikaiologitika

Η μετοχή του Twitter εκτοξεύτηκε - και διακόπηκε η διαπραγμάτευσή της στη Γουόλ Στριτ- μετά την πληροφορία ότι ο Έλον Μασκ πρότεινε ξανά να αγοράσει τη δημοφιλή πλατφόρμα στην τιμή που είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο.

dikaiologitika

Αρνητική ήταν η απάντηση της Λιζ Τρας στο ενδεχόμενο επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, αιφνιδιάζοντας την ελληνική πλευρά.

dikaiologitika

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία σχετικά με την κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου στέλνει και η Βρετανία.

dikaiologitika

Σε ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκη η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

dikaiologitika

Σε σχετική ερώτηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ο Τζον Μάλκοβιτς απάντησε λακωνικά, αλλά θετικά ότι «θα συμφωνούσα με την επιστροφή».

dikaiologitika