Αποκλειστικό Dnews: Απίστευτες καταγγελίες εργαζομένων, μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών τους έδωσε ρεπό στις αργίες

Βροχή καταγγελιών εργαζομένων για εκβιασμό εργοδοτών να εργαστούν τις ημέρες που κηρύχθηκαν αργίες λόγω κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών έδωσε ρεπό στους εργαζόμενους τις ημέρες της αργίας! Το Dnews σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις καταγγελίες. Απίστευτες καταγγελίες κατατέθηκαν στην ΓΣΕΕ με εργοδότες να αναγκάζουν εργαζόμενους να εργαστούν τις ημέρες που κηρύχθηκαν αργίες (25 -26 Ιανουαρίου) λόγω κακοκαιρίας, άλλους να βάζουν υποχρεωτικά ρεπό αυτές τις ημέρες ενώ βρέθηκε και εργοδότης να ζητήσει από τον εργαζόμενο τα 2.000 ευρώ που θα πάρει από την αποζημίωση λόγω του ότι εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό! Το Dnews σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις καταγγελίες όπου σύμφωνα με αυτές ...

Δείτε επίσης

Πώς μπορεί να υπολογίσει online κάθε εργαζόμενος την καλοκαιρινή άδεια και το επίδομα που δικαιούται.

dikaiologitika

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν «πως και πως» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο «πέφτει» φέτος τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

dikaiologitika

Μείωση σημείωσαν κατά 94.187 οι άνεργοι τον Απρίλιο σε σχέση με τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ.

dikaiologitika

Εμφαση σε εννέα δεξιότητες προβλέπει το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο - Πότε θα απολύεται ένας δημόσιος υπάλληλος και τι είναι ο κανόνας «3-3-3-»

dikaiologitika

Είναι αδιανόητο να έχουμε φτάσει στο σημείο να μην κυλάει εβδομάδα χωρίς εργατικό ατύχημα ή δυστύχημα, καταγγέλλει η ΓΣΕΕ.

dikaiologitika

Έναρξη προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας με 100% επιδότηση για 300 νέους ανέργους ΟΑΕΔ στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

dikaiologitika

Ο Γιώργος Τζιλιβάκης, στέλεχος του ιδιωτικού τομέα με πολυετή θητεία σε υψηλόβαθμες θέσεις Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε μεγάλες επιχειρήσεις προτείνεται από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για τη θέση του Διοικητή της Επιθεώρησης Εργασίας.

dikaiologitika

Όσοι δεν λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αλλά διαθέτουν 60 ένσημα εντός του έτους που απολύθηκαν μπορούν να διεκδικήσουν το ειδικό βοήθημα των 720 ευρώ.

dikaiologitika