Έξι νέες παιδικές χαρές στο Πέραμα, έγινε πλήρη ανακατασκευή

Έξι ακόμη παιδικές χαρές παραδόθηκαν στα παιδιά του Περάματος μετά την πλήρη ανακατασκευή τους από τον Δήμο Περάματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στην Αγίου Μελετίου και Παπανδρέου επί της οδού Αγίας Λαύρας, στην οδό Μπλαζάκη, στην οδό Παστέρ, στην οδό Περικλεούς και επί της οδού Συγγρού και Δραγούμη, οι οποίες διαθέτουν πλέον όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και περιλαμβάνουν σύγχρονα παιχνίδια και δάπεδα. Για την ανακατασκευή τους έγινε χρήση κατάλληλα επιλεγμένων υλικών και οργάνων, ώστε να φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, με κύριο μέλημα τα παιδιά και οι γονείς τους, να απολαμβάνουν σύγχρονους και ...

Δείτε επίσης

Δέκα νέες ψηφιακές υπηρεσίες έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Περιστερίου, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του και της άμεσης εξυπηρέτησης πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης.

dikaiologitika

Νέα ειδικά οχήματα «θηρία» για απεγκλωβισμό πολιτών, σε περίπτωση που τεθεί η ανάγκη για λόγους υγείας, ρίχνονται στη «μάχη» ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς».

dikaiologitika

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε δράσεις για την προστασία των αστέγων ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

dikaiologitika

Τα πλημμυρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε νεροποντές η Άνω Γλυφάδα επιχειρεί να λύσει η δημοτική Αρχή και γι' αυτό προχωρά με εντατικούς ρυθμούς σε μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο.

dikaiologitika

Νέα εποχή για την καθαριότητα, την ανακύκλωση, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση της Αθήνας σηματοδοτεί η εγκατάσταση 350 συστημάτων βυθιζόμενων κάδων στο κέντρο και τις γειτονιές της πρωτεύουσας.

dikaiologitika

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας για τις γυναίκες της Αργυρούπολης προανήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος.

dikaiologitika

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από την Πάτρα στην Αθήνα διοργανώνει ο δήμαρχος της αχαϊκής πρωτεύουσας Κώστας Πελετίδης.

dikaiologitika

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης με επιστολή του στο υπ. Υγείας και το υπ. Παιδείας κάνει γνωστ'ο ότι θα αναγκαστεί να κλείσει τα σχολεία του νησιού αφου δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τα rapid test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα νοσήσουν

dikaiologitika