ΗΠΑ: Χαμηλότερα των εκιμήσεων οι νέες θέσεις εργασίας για τον Μάρτιο - BusinessNews.gr

Στο 3,6% η ανεργία. Κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν οι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν στις ΗΠΑ τον Μάρτιο, εν μέσω των αυξημένων πληθωριστικών πιέσεων και των ανησυχιών από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία προς την αμερικανική οικονομία.Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας της χώρας, για τον Μάρτιο προστέθηκαν 431.000 θέσεις εργασίας έναντι 750.000 στην αναθεωρημένη έκθεση του Φεβρουαρίου (678.000 στην αρχική μέτρηση για το δεύτερο μήνα του έτους). Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν μια μέτρηση στις 495.000 θέσεις.Το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 3,6% έναντι 3,8% τον Φεβρουάριο και ...

Δείτε επίσης

Παράλληλα, άνοδος σημειώθηκε στις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας.

businessnews

"Δεδομένης της αλλαγής της κατάστασης είμαι ανοιχτός στην προτεραιοποίηση των διαθέσιμων πόρων", είπε.

businessnews

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συνάντηση ήταν επικεντρωμένη στους «στρατηγικούς στόχους και τον συντονισμό των πολιτικών με σκοπό να τερματιστεί ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας»

businessnews

Οι ηγέτες (ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας, Γερμανίας και Ιταλίας), δήλωσαν αποφασισμένοι να αυξήσουν το τίμημα που πληρώνει η Ρωσία για τη βάναυση επίθεσή της στην Ουκρανία.

businessnews

Ο κλάδος της μεταποίησης αποδυναμώθηκε στην Κϊνα το μήνα Μάρτιο σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο με το σχετικό δείκτη να υποχωρεί κάτω από το σημείο αναφοράς των 50 μονάδων.

businessnews

«Παλεύουμε ενάντια στην τυραννία που θέλει να διχάσει την Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος σήμερα στο βελγικό κοινοβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

businessnews

Επιπλέον, οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες δεν μπορούν πλέον να αγοράζουν ανταλλακτικά ή υπηρεσίες συντήρησης από την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.

businessnews

Εν μέρει συντονίζει τη διαδικασία, τονίζει ο ο σύμβουλός του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, Μιχαήλο Ποντολιάκ.

businessnews