Ίδρυση επιχειρήσεων: Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απλούστευση των διαδικασιών - BusinessNews.gr

Ευρεία πλειοψηφία εξασφάλισε το νομοσχέδιο με τις διατάξεις απλούστευσης των διαδικασιών άσκησης οικονομικής δραστηριότητας. Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής. Καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25. Κλείνοντας τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή πολλών ανθρώπων.«Πρέπει να σκεφτόμαστε τους απλούς ανθρώπους που προσέρχονται για κάποια συναλλαγή τους με το Δημόσιο στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα και να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή τους ...

Δείτε επίσης

Η εταιρεία έχει συσταθεί από το 2018, αλλά τώρα κάνει τα πρώτα ενεργά της βήματα.

businessnews

Δυναμκή πορεία για τη Siemens AG στο β΄τρίμηνο 2021 που κατέγραψε εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

businessnews

Ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης εξυγίανσης.

businessnews

Σημαντικά βελτιωμένα αποτελέσματα σε επίπεδο ομίλου και εταιρείας εμφάνισε το 2020 η ΕΛΒΕ, σημειώνοντας πως οι δραστηριότητες σε επίπεδο εταιρείας δεν επηρεάζονται άμεσα από την εξέλιξη της πανδημίας.

businessnews

Διστάζουν ακόμη να πάνε στα μαγαζιά για αγορές οι μισοί Έλληνες καταναλωτές, όπως αποκαλύπτει έρευνα του GLAMI και δηλώνουν πως θα ψωνίσουν μόνο όταν τα κρούσματα μειωθούν αισθητά...

businessnews

Στα 710,3 εκατομμύρια δολάρια διαμορφώθηκαν τα συνολικά έσοδα για τη Fortinet το α' τρίμηνο του 2021 καταγράφοντας αύξηση σε ετήσια βάση 23%.

businessnews

Έντονο το ενδιαφέρον της πολωνικής τουριστικής αγοράς για διακοπές στην Ελλάδα.

businessnews

H INTERAMERICAN, επιδιώκοντας σταθερά να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας στους πελάτες της, έχει προσαρμοστεί από τα μέσα του 2020 με το πρότυπο PCI DSS (Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων), που σχετίζεται με την ασφάλεια των συναλλαγών με τη χρήση κάρτας. Το εν λόγω πρότυπο έχει δημιουργηθεί από τις εταιρείες VISA, Mastercard, AmEx, Discover Financial Services and JCB International με απώτερο σκοπό την προστασία των συναλλασσομένων με τη χρήση κάρτας.

businessnews