Περιφερειακές παρατάξεις καταγγέλλουν Διοίκηση Περιφέρειας Αττικής και κυβέρνηση - BusinessNews.gr

Ζητούν να δοθούν αποζημιώσεις και κατηγορούν τη Διοίκηση της Περιφέρειας και την κυβέρνηση για ανεπαρκή Πολιτική Προστασία Στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία, ζητώντας να δοθούν αποζημιώσεις όχι μόνο στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού αλλά και σε όσους υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, αυτοκίνητα ή άλλο εξοπλισμό λόγω του χιονιά, τάσσονται κατηγορώντας την Διοίκηση της Περιφέρειας και την κυβέρνηση για ανεπαρκή Πολιτική Προστασία, αντιπολιτευόμενες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.Συγκεκριμένα η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας την εικόνα των χιλιάδων εγκλωβισμένων πολιτών: «Όχι στα βουνά. Στην καρδιά της πρωτεύουσας. Στη Μεσογείων, στην Αττική οδό αλλά και στο ...

Δείτε επίσης

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 457 (ημερήσια μεταβολή -3.38%).

businessnews

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 473 (ημερήσια μεταβολή +4.42%).

businessnews

Λόγω της στάσης εργασίας οι συρμοί θα ξεκινήσουν σταδιακά τα δρομολόγιά τους στις 6 το πρωί και θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται στις 10:30 το βράδυ.

businessnews

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου μέχρι χθες.

businessnews

Η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης.

businessnews

«Αποδεικνύουμε με σκληρή δουλεία και πράξεις ότι δεν μένουμε σε υποσχέσεις, ανέφερε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

businessnews

Η Generation Z (Γενιά Ζ) είναι η γενιά που μεγάλωσε με την τεχνολογία, δεν γνώρισε τον κόσμο χωρίς το διαδίκτυο και περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στο ίντερνετ.

businessnews

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

businessnews