Η ΑΑΔΕ θυμήθηκε ότι 75.000 ιδιοκτήτες ΙΧ δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας το 2016 - BusinessNews.gr

Δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν μέχρι 22 Νοεμβρίου τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας για το 2016, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά. Επιστολές σε 75.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, έλαβαν ραβασάκι από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με καθυστέρηση πέντε ετών. Πρόκειται για ιδιοκτήτες οι οποίοι, ενώ τα οχήματά τους είχαν προσυμπληρωθεί στη φορολογική δήλωση εκείνης της χρονιάς, δεν κατέβαλαν τα τέλη, ούτε ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία για τη διαγραφή του οχήματος, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν ήταν τότε στην κατοχή τους ή ήταν σε ακινησία.Με την ...

Δείτε επίσης

Υπάρχει απόλυτη αναγκαιότητα για την τρίτη δόση και όχι υπερβολή στην σύσταση να γίνεται τρεις μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, ανέφερε.

businessnews

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

businessnews

Κέρδη για Coca Cola HBC και Jumbo (+2,00%), πτώση για ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Alpha Bank.

businessnews

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται σε δομές της Πρωτοβάθμιας Υγείας και σε νοσοκομεία και σταδιακά θα προστίθενται περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα.

businessnews

Η απογραφή των αστέγων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Εργαλείων και Ορισμός Διαδικασιών για την Καταγραφή των Αστέγων».

businessnews

Tην προσεχή εβδομάδα η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του τραμ προς Πειραιά.

businessnews

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 380 (ημερήσια μεταβολή -11.21%).

businessnews

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε, είπε η κ. Θεοδωρίδου και αυτά είναι τα εμβόλια και τα μέτρα ατομικής προστασίας.

businessnews