Νηστίσιμες συνταγές για μία εβδομάδα

«Τι να μαγειρέψω σήμερα;» Εβδομαδιαίο νηστίσιμο πρόγραμμα διατροφής Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα νηστειών και εμείς για ακόμη μια φορά θα σας δώσουμε ιδέες και προτάσεις για νηστίσιμες συνταγές.Σιγά σιγά οδεύουμε προς τη Μεγάλη Εβδομάδα όπου και θα κορυφωθεί η Μεγάλη Τεσσαρακοστή.Οι προτάσεις μας είναι ιδανικές τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Εξάλλου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μέσα από άρθρα μας για τη νηστεία των παιδιών. Οι ...

Δείτε επίσης

Γυναίκες popstar όπως η Rihanna, η Taylor Swift και η Beyoncé όχι μόνο έκαναν ακόμη μεγαλύτερο τον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλά έσπασαν ρεκόρ και έγιναν πρωτοσέλιδα, φθάνοντας σε νέες κορυφές. Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τις πλουσιότερες γυναίκες στις ΗΠΑ και οι τρεις καλλιτέχνιδες βρίσκονται ανάμεσα στις 15 διασημότητες που κατέκτησαν θέση στη λίστα.

real

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά thong sandals αποκαλούμε πλέον τις… σαγιονάρες. Το άλλοτε παπούτσι της παραλίας που είτε θα το 'λιώσεις', είτε θα το μισήσεις.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-924666'); }); goo

real

Μίνι φούστες, tube tops, cargo παντελόνια. Από όλα τα πράγματα που προέκυψαν στα 2000s, οι καουμπόικες μπότες ήταν από τα πιο αμφιλεγόμενα.

real

Πάνω από όλα είναι μαμάδες! Ύστερα πριγκίπισσες, δούκισσες, βασίλισσες και όποιος άλλος τίτλος βαραίνει τις πλάτες τους.

real

Το στιλ είναι κάτι που δεν γνωρίζει από όρια, πόσο μάλλον ηλικιακά.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-924266'); }); goo

real

Διασκεδαστική, φιλική, εξωστρεφής και κάποιες φορές γκρινιάρα και… ασταθής!

real