Με αυτά τα απλά χτενίσματα θα αναβαθμίσεις το στιλ σου αν έχεις αφέλειες -Γίνονται στο λεπτό

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, αυτές που λατρεύουν τις αφέλειες και δεν τις αποχωρίζονται και εκείνες που δεν τις θέλουν με τίποτα.Υπάρχουν διάφορα στιλ και μήκη και κάθε γυναίκα επιλέγει αυτές που τις ταιριάζουν. Από τις πολύ κοντές, που τις βλέπουμε συνήθως σε πιο εκκεντρικά, bold bob κουρέματα, μέχρι τις πιο μακριές που έχουν χωρίστρα στη μέση και είναι το χαρακτηριστικό hairstyle των Γαλλίδων.Σε κάθε περίπτωση, οι αφέλειες θέλουν περιποίηση, ιδιαίτερα οι πιο κοντές. Ακόμα και αν αυτή η περιποίηση είναι να τις στεγνώσουμε με φορά προς τα κάτω, με το πιστολάκι.Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και όχι πάντα διαθέσιμος, συγκεντρώσαμε ...

Δείτε επίσης

Ως μία από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες όλων των εποχών, η Νταϊάνα λάτρευε να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ πειραματιζόταν συχνά με διάφορα beauty tips.

iefimerida

Οι μαμαδομπουκιές της Ρούλας Ρέβη που ακόμα της ζητά και η ίδια από την μαμά της

newsbomb

Κάτι που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι ότι, οι λευκές τρίχες δεν συσσωρεύονται μαζί, αλλά σε διάφορα σημεία στο κεφάλι, διάσπαρτα.

iefimerida

Κάτι που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι ότι οι λευκές τρίχες δεν βρίσκονται μαζί, αλλά σε διάφορα σημεία στο κεφάλι, διάσπαρτα.

iefimerida

Νόστιμη και τραγανή πίτσα μαργαρίτα - Συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

newsbomb

Η Αντζελα Γκερέκου ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου φορά ένα grecian chic look.

iefimerida