Το εξωτικό φρούτο που θα σε κάνει να χάσεις πολλούς πόντους απο την κοιλιά

Μάνγκο: Το εξωτικό φρούτο που θα σε κάνει να χάσεις πολλούς πόντους απο την κοιλιά .Επίσης θα δούμε και τα 5 οφέλη που έχει στην υγεία σου που θα σε κάνει να το εντάξεις στην διατροφή σου. Το μάνγκο ή φρούτο της καρδιάς ή καρδόγια είναι ο καρπός του αειθαλούς καρποφόρου δέντρου με την πυκνή κόμη του γένους Μανγκοφόρος. Τα φύλλα του είναι βαθυπράσινα και δερματώδη ενώ τα άνθη μικρά, αρωματικά και κιτρινωπά. Το μάνγκο είναι ένα χυμώδες πυρηνόκαρπο φρούτο και παράγεται από πολυάριθμα τροπικά καρποφόρα δέντρα. Είναι ένα πεντανόστιμο φρούτο που τα τελευταία χρόνια το έχουμε εντάξει στην διατροφή μας. Δείτε ακόμα ...

Δείτε επίσης

Όλα τα μυστικά για να αποφύγετε τις εντάσεις και τους άσκοπους καυγάδες.

newsbomb

Το ριγέ παντελόνι βρίσκει πάντα τη θέση του στις τάσεις, αφού αποτελεί ένα διαχρονικό και κομψό κομμάτι της ντουλάπας μας.

real

Έχουμε μιλήσει αρκετά για τα εντυπωσιακά χρώματα που αναδεικνύουν τα χειμερινά μας ρούχα και ‘σπάνε’ τη μονοτονία του μαύρου. Ωστόσο, η γοητεία του total black είναι αξεπέραστη και διαχρονική κάθε εποχή.

real

Ιδιαίτερο και με γωνίες που γράφουν τέλεια στον φωτογραφικό φακό. Το τριγωνικό σχήμα προσώπου, ναι αυτό με το πιο μυτερό από τα συνηθισμένα πηγούνι, έχει τη δική του ομορφιά που πάει πακέτο με μια έξτρα δυσκολία.

real

Εσείς πως θα πηγαίνατε παραλία; Πιθανότατα, φορώντας ένα σέξι bikini και σαγιονάρες και κουβαλώντας μια τεράστια τσάντα με τα απαραίτητα για παν ενδεχόμενο.

real

Το πιο απολαυστικό σνακ φτιάχνεται με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

newsbomb

Τα Glazed donut nails σε σοκολατί αποχρώσεις  θα  πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο του 2022 αλλά και όλο το Χειμώνα του 2023. Δείτε 15 ιδέες για μικρά και μεγάλα

daddy-cool