Αυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν σας πάνε τα κοντά μαλλιά.

Κάθε γυναίκα, τουλάχιστον μια φορά στην ζωή της έχει αναρωτηθεί, αν θα της πήγαιναν τα κοντά μαλλιά. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν, γιατί αν το κούρεμα βγει λάθος θα πρέπει να περιμένουν αρκετούς μήνες για να ξαναμακρύνουν τα μαλλιά. Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, αν σας πάει το κοντό κούρεμα. Η μαγική μέθοδος, που ονομάζεται «”Ο κανόνας 2.25″» ανακαλύφθηκε από τον John Frieda, τον θρυλικό στυλίστα και ιδρυτή της δικής του μάρκας προϊόντων περιποίησης. Σύμφωνα με τον ίδιο ένας χάρακας και ένα μολύβι είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να καταλάβετε, αν σας πάει ...

Δείτε επίσης

Η νεαρή σκακίστρια αναδείχθηκε 3η στους αγώνες του Παγκόσµιου Ατοµικού Πρωταθλήµατος στη Γεωργία.

newsbomb

24 Χτενίσματα με εντυπωσιακές και εύκολες πλεξούδες. Μπορείς να τις κάνεις και μόνη σου βήμα-βήμα. Για πρωινή βραδινή και επίσημη περίσταση.

daddy-cool

Μια κοπέλα 21 ετών, που ζει στη μακρινή Καλιφόρνια, είχε δηλώσει ότι δύο μήνες μετά από την πρώτη δόση του …

patrisnews

Θες το καλσόν σου να μη σκίζεται τόσο εύκολα; Ένα βράδυ στο ψυγείο μπορεί να κάνει θαύματα!

newsbomb

Ναι, υπάρχει μία εξίσωση που σου λέει ακριβώς πόσο νερό πρέπει να πίνεις για να είσαι ενυδατωμένη και υγιής. Πόσο από αυτό όμως φτάνει στην επιδερμίδα; Σήμερα θα τα πούμε όλα.

newsbomb

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά αυτό το “anti-mascara movement” θεωρήσαμε πως πρόκειται για μια νέα τάση, η οποία θα προωθούσε το πιο φυσικό makeup χωρίς τη χρήση μάσκαρα, ίσως με κάποιο balm που θα έκανε τις βλεφαρίδες πιο λαμπερές και μακριές. Πόσο λάθος κάναμε!

real

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ανέδειξε όπως κάθε φορά τις πιο σύγχρονες τάσεις τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά.

real

Πώς θα πλύνετε τις ηλεκτρικες κουβέρτες πριν μπει ο χειμώνας; Οδηγίες για πλύσιμο στο χέρι και για πλύσιμο στο πλυντήριο.

newsbomb