Νύφη και πεθερά τα πάνε μια χαρά! Δανάη Μιχαλάκη και Φιλαρέτη Κομνηνού φιλιούνται... αγκαλιάζονται!

Νύφη και πεθερά έχουν αναπτύξει μία πολύ τρυφερή σχέση και όχι μετά τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά πολύ πριν από αυτόν. Σχεδόν από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει τη σχέση του στις οικογένειές του. Έτσι, ήταν δεδομένο πως η Φιλαρέτη Κομνηνού θα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που θα έσπευδε να αγκαλιάσει τη Δανάη Μιχαλάκη μετά το τέλος της παράστασης Αντιγόνη που ανέβηκε στην Επίδαυρο.Εννοείται πως ήταν παρών και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος καμάρωνε για τη ...

Δείτε επίσης

Η Αθηνά Οικονομάκου παραδίδει μαθήματα στυλ στους δρόμους της Αθήνας.

gossip-tv

Τη Μύκονο επέλεξε για να περάσει τις διακοπές της η 28χρονη εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra Lamborghini.

gossip-tv

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος όπως όλα δείχνουν περνάει τις ημέρες του Αυγούστου στην Αθήνα.

gossip-tv

Στη Μύκονο περνά μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Μαρία Λουίζα Βούρου και φυσικά δεν είναι μόνη.

gossip-tv

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη χαλαρώνουν μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων σε παραλία της Μυκόνου.

gossip-tv

Ο Κώστας Μαρτάκης απολαμβάνει και φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές του στη Μύκονο.

gossip-tv

O τράπερ Snik φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένος, μιας και νιώθει πως η νέα του σύντροφος είναι ο, τι καλύτερο του έχει συμβεί και,...

gossip-tv

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με την οικογένεια του και όλοι μαζί περνούν ανέμελες στιγμές.

gossip-tv