Οδηγός αγοράς για smartphone: Τι κινητό να πάρω;

Ισχυρός επεξεργαστής, κάμερα που καταγράφει και την παραμικρή λεπτομέρεια, οθόνη που να χαίρεσαι να την κοιτάς ή όλα τα παραπάνω; Αυτού του είδους τα ερωτήματα καλείσαι να απαντήσεις όταν διαλέγεις το καινούργιο σου κινητό – και δεν αποκλείεται να καταλήξεις μπερδεμένος. Έχουμε καλά νέα: όποια απόφαση και να πάρεις, τα smartphones έχουν γίνει πλέον πιο «ικανά» και αξιόπιστα από ποτέ. Και στο SHOPFLIX.gr θα βρεις τα πιο σύγχρονα μοντέλα σε χαμηλές τιμές και δυνατές προσφορές, για να είσαι σίγουρος ότι έκανες τη σωστή επιλογή.Το καλύτερο; Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν μένεις, η πλατφόρμα εγγυάται ότι θα παραλάβεις τη ...

Δείτε επίσης

Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς παίζετε με το PS5 και οι καλύτεροι τρόποι για να τα λύσετε και να επιστρέψετε στην δράση.

in.gr

Οι φωτογραφικές μηχανές που υπόσχονται επαγγελματικά καρέ και τα laptop που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές τους.

in.gr

Και τρία εναλλακτικά κινητά της Xiaomi αν δεν μπορείτε να περιμένετε για την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Xiaomi 13 Pro.

in.gr

Οι 3 πιο δυνατές Black Friday προσφορές που εντοπίσαμε σε λευκές συσκευές για να αναβαθμίσετε τους χώρους σας με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό.

in.gr

Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας, επιλέγοντας τα πιο χρηστικά wearables σε ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές.

in.gr

Kάθε σοβαρός gamer χρειάζεται να επενδύσει στον κατάλληλο εξοπλισμό.

in.gr

Αυτό που κάνει το God of War Ragnarok πραγματικά σπουδαίο είναι οι εμβληματικές μάχες

in.gr