To μυστικό για το βραστό αυγό που σίγουρα δεν γνωρίζατε

Το βράσιμο ενός αυγού είναι ίσως το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στην κουζίνα, όμως οι δυσκολίες ξεκινούν λίγο αργότερα.Η αλήθεια είναι πως ειδικά όταν το αυγό είναι πολύ φρέσκο, το να το καθαρίσεις δεν είναι και τόσο εύκολο.Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που θα κάνει το καθάρισμα του αυγού, πανεύκολη υπόθεση. Και ίσως δεν στο έχει πει κανείς αυτό.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στο νερό που βράζει και έχεις τοποθετήσει μέσα τα αυγά, μια φέτα λεμονιού. Το ξεφλούδισμα θα γίνει πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ποτέ. Δοκιμάστε το. ...

Δείτε επίσης

Είστε από αυτούς που νυστάζουν μετά από ένα γεύμα; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό;Η υπνηλία μετά το φαγητό είναι μια απόκριση του οργανισμού σε χημικές αλλαγές κατά τη διάρκεια...

pronews

Mε αυτό τον τρόπο μπορείτε να την επαναφέρετε στην αρχική της μορφή

pronews

Μην κρατάτε την κέτσαπ «αιχμάλωτη» στην κουζίνα σας διότι η αγαπημένη σας σος έχει απίστευτες χρήσεις και έξω από αυτήν!Σίγουρα την λατρεύετε στις τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ αλλά η πιο δημοφιλής και...

pronews

Αποφύγετέ τα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα

pronews

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως φτιάχνονται τα... τόσο γευστικά και όμορφα ζελεδάκια; Άμα δείτε το παρακάτω βίντεο σίγουρα δεν θα θέλετε να τα ξαναδοκιμάσετε ποτέ στην ζωή σας.Τα ζελεδάκια  είναι μια...

pronews

Αν αγαπάτε τη σοκολάτα –πώς αλλιώς άλλωστε!- δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να την απολαμβάνετε χωρίς τύψεις.​Έτσι κάθε φορά που αισθάνεστε την ανάγκη να φάτε άλλο ένα κομματάκι, θα ανατρέχετε...

pronews