Ζυγός: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 8-14 Αυγούστου 2022

Είναι αλήθεια πως η αυτή η εβδομάδα δεν μας κάνει την «χάρη» να συμβαδίσει με το κλίμα των διακοπών, στον βαθμό που θα ελπίζαμε τουλάχιστον, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο εξελίξεων, επικαιρότητας κ.λπ., κάνοντας αρχή με μια αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη που δείχνει ότι υπάρχει μια οικογενειακή κατάσταση ή μια σχέση με ένα άτομο στη δουλειά που σου ...

Δείτε επίσης

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; ΚριόςΗ εβδομάδα υποδέχεται και τον νέο

tlife

«Eyes on the prize» αυτήν την εβδομάδα, με το prize being τον τομέα της καριέρας σου, όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.

cosmictelegram

«Home sweet home» -για καλό ή για «κακό» δεν ξέρω- με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θέτοντας ουσιαστικά τον «τόνο» για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα «υπερβολικό» φεγγάρι λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει με τον Δία, δείχνοντας πως μέσα σου «σιγοβράζει» μια ένταση, μια νευρικότητα -δεν ξέρω κιόλας, κοιμάσαι καλά, ποιοτικά;- που μπορεί να πυροδοτήσει εύκολα καυγαδάκια και γκρίνιες με συγγενείς, άτομα με τα οποία συγκατοικείς, έναν γονέα, τον σύντροφό σου.

cosmictelegram

Τα οικονομικά σου είναι το βασικό «μενού» της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να γεννά προσδοκίες αλλά και «ερωτηματικά» για την κατάστασή τους. Είναι γεγονός πως τα άγχη σου γύρω από θέματα μισθού, φορολογικών, κληρονομικών, χρηματοδοτήσεων, ασφαλειών, παλαιών χρεών που πιέζουν, δανείων κ.λπ. θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και καλείσαι να βρεις λύσεις που μπορούν να σε «ξελασπώσουν». Όμως το θέμα είναι πως παράλληλα «τρέχει» ένας ανάδρομος Ερμής που δεν βοηθά ιδιαίτερα σε σχέδια διεκδίκησης π.χ.

cosmictelegram

Μια θετική ως επί το πλείστον, αλλά σίγουρα και κουραστική βδομάδα, ανοίγεται μπροστά σου, με τη Νέα Σελήνη στην Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να ανεβάζει την κινητικότητα στην καθημερινότητά σου.

cosmictelegram

Με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να «δεσπόζει» μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα από πλευράς «σύστασης» τουλάχιστον. Τουτέστιν: βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Και όταν λέμε ζωή, εννοούμε καθημερινότητα, δουλειά και όλες τις βαρετές αλλά απαραίτητες ρουτίνες που σε κρατούν υγιή και που μπορεί ακόμα να «παλεύεις» να ακολουθήσεις μετά τις «κραιπάλες» του καλοκαιριού (φτάνει Οκτώβρης βέβαια να σου θυμίσω).

cosmictelegram

Με ένα Νέο Φεγγάρι στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, «κλείνει» ο μήνας που για σένα μάλλον κλείνει και το «μάτι» στον ερωτικό τομέα, αφού λαμβάνει χώρα μέσα στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, που αφορά την «χαρά της ζωής». Και τι άλλο είναι ο έρωτας παρά η χαρά της ζωής; Αυτό λοιπόν είναι το «μότο» για τους αδέσμευτους που επιθυμούν να βρουν μια αγάπη αυτόν τον καιρό, αρκεί να τολμήσουν στο φλερτ, να βγουν, να διασκεδάσουν, «ανεβάζοντας» πρωτίστως τον εαυτό τους ενεργειακά για να μπορέσει να δουλέψει και το συμπαντικό «γρανάζι».

cosmictelegram

Είσαι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να αυξάνει τις φιλοδοξίες σου αλλά και την αίσθηση πίεσης για αλλαγές στη ζωή σου. Δεδομένου ότι πέφτει πάνω στα γενέθλιά σου, η επιρροή της επεκτείνεται για όλη την γενέθλια χρονιά σου, επομένως ήρθε η ώρα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να θέσεις τους στόχους σου, ως άλλη ευχή που μπορεί να αλλάξει την ευχαρίστηση που αντλείς από την ζωή και την καθημερινότητά σου.

cosmictelegram