Ζυγός

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Ερμής «μετακομίζει» ζώδιο (23/5) και περνά στον Ταύρο ως 4/6 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Απλήρωτοι λογαριασμοί, παλιά χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, θέματα δανείων, διατροφών θα σε απασχολήσουν τώρα περισσότερο, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με κληρονομικά, ...

Δείτε επίσης

Αναδιαμόρφωση της καθημερινότητάς σου ώστε αυτή να καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου, αλλά και να σέβεται τις αντοχές του οργανισμού σου σε καλεί να κάνεις η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Τετάρτη τα ξημερώματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.

cosmictelegram

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Ιούνιος σχηματίζει μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, θετική ως επί το πλείστον για το δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Είναι ένα σούπερ επικοινωνιακό φεγγάρι που σε θέλει έτοιμο για να συνδιαλλαγείς με «φόρα» στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Φυσικά αυτό σημαίνει πως οι μέρες θα έχουν μπόλικο τρεξιματάκι και η νοητική αλλά και ουσιαστική πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου θα είναι for real.

cosmictelegram

Το κλείσιμο του μήνα σε βρίσκει σε μια κατάσταση όπου χρειάζεσαι παραπάνω συναισθηματικό «γούτσου-γούτσου», με το ένστικτό σου να δουλεύει «διπλοβάρδιες», ένεκα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που πραγματοποιείται την Τετάρτη τα ξημερώματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Αυτό και θα πρέπει να ακούσεις αναφορικά με σκέψεις και επιθυμίες που «ξεφυτρώνουν» ακάλεστες, ζητώντας σου να προχωρήσεις σε μια ψυχολογική κάθαρση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

cosmictelegram

Λίγο πριν το τελείωμα του Ιουνίου, η εβδομάδα επαναφέρει την γνωστή «καυτή πατάτα» των ημερών, δηλαδή τα θέματα των οικονομικών σου, στο προσκήνιο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Αυτά μπορεί βέβαια να σου προκαλούν ήδη αρκετή αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και έναν σχετικό εκνευρισμό καθότι απεχθάνεσαι όσο τίποτα το να μπαίνεις στην ανάγκη να μετράς τα «φραγκοδίφραγκα» in order to make ends meet.

cosmictelegram

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (29/6), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, και που σε καλεί να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, βάζοντας «πλάτη» στην όλη προσπάθεια. Αυτό φυσικά αφορά πρωτίστως όσα άτομα βρίσκονται π.χ. σε ηλικία Πανελληνίων, πρόκειται να σπουδάσουν, ασχολούνται με τη συμπλήρωση μηχανογραφικών, περιμένουν εναγωνίως τις φετινές βάσεις εισαγωγής κ.λπ, δείχνοντας μια αυξημένη ανάγκη για να ξεκινήσουν αυτό το καινούργιο ταξίδι της ζωής και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

cosmictelegram

Ευκαιρίες να λάμψεις και να βγεις «με φόρα μπροστά» στα επαγγελματικά σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, πάνω στο τελείωμα του Ιουνίου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η φιλοδοξία για να κυνηγήσεις τους στόχους σου λειτουργεί σαν «καταλύτη για αποφάσεις, που σε βοηθούν να επαναξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία και στρατηγική σου, επιλέγοντας κατεύθυνση για το από’ δω και κάτω.

cosmictelegram

Δωράκι «άνωθεν» η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Για όσους μάλιστα έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες η επιρροή εκτείνεται σε ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Πρόκειται για ένα τυχερό φεγγάρι, που σου δίνει την ευκαιρία να χαράξεις νέα πορεία ζωής είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου, βάζοντας μπρος σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να σε «βγάλουν» πιο κοντά στα θέλω σου σε έναν χρόνο από τώρα.

cosmictelegram

Όμορφα σε αποχαιρετά ο Ιούνιος, σχηματίζοντας μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Είναι ένα καλό φεγγάρι για να ασχοληθείς με νέα επαγγελματικά σχέδια, να θέσεις στόχους -ανάλογα την ηλικία ίσως και για ζητήματα σπουδών- όχι μόνο άμεσους, αλλά και για το επόμενο εξάμηνο, κάνοντας προσπάθειες δικτύωσης με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να τους πραγματοποιήσεις. Ίσως π.χ.

cosmictelegram