Σκορπιός

Η καθημερινότητα αποκτά άλλους ρυθμούς από τις αρχές της εβδομάδας, καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω έως 6/3. Η κοινωνικότητά σου «επανακάμπτει», αφού πλέον έχεις μεγαλύτερη ανάγκη την παρέα των φίλων σου, άσχετα με το πόσο πιεστικό θα είναι το πρόγραμμά σου. Και η αλήθεια είναι πως θα υπάρχει μεγάλη ενεργοποίηση και κινητικότητα σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στα επαγγελματικά, κάτι ...

Δείτε επίσης

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώνεται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Πρόκειται για ένα έντονο φεγγάρι που «ανακατεύει» επικίνδυνα ψυχολογία και διαθέσεις, κάνοντας σε «επιρρεπή» σε σπασμωδικές αντιδράσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

cosmictelegram

Πιεστικά ξεκινά η εβδομάδα, με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας αλλαγές στις συνθήκες της καθημερινότητας, της δουλειάς, αλλά και σε θέματα υγείας.

cosmictelegram

Το ξεκίνημα της εβδομάδας φιλοξενεί τη δεύτερη Ανοιξιάτικη Έκλειψη στον σταθερό σταυρό τη Δευτέρα, μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, «διαταράσσοντας» τις σταθερές στον άξονα καριέρας-οικογένειας.

cosmictelegram

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, Ταύρε μου, καθώς αρχίζει με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος απέναντί σου στον Σκορπιό που ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας, πάνω ακριβώς στα γενέθλιά σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, με επίδραση όμως για ολόκληρη την γενέθλια χρονιά για όσους είναι γεννημένοι κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και η λειτουργικότητα, η χρησιμότητα αλλά και η «συμβατότητα» τους με τις ανάγκες σου, όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον, μπαίνει τώρα για τα καλά στο «μικροσκόπιο».

cosmictelegram

Η εβδομάδα «εγκαινιάζεται» με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, χωρίς όμως να πηγαίνει «κόντρα» στο δικό σου ζώδιο, εκτός βέβαια αν έχεις πλανήτες στα σταθερά στο ωροσκόπιό σου. Still όμως, δεν παύει να είναι μια Έκλειψη, οπότε βγάζει μπόλικη ένταση στην ατμόσφαιρα, σε συλλογικό επίπεδο, σε σχέση με πιθανά γεωφυσικά φαινόμενα -όχι μόνο στη χώρα μας- και στις επαφές μέσα στην καθημερινότητά σου.

cosmictelegram

Η εβδομάδα «ανοίγει» με την δεύτερη Έκλειψη στον ζωδιακό σου σταυρό γι’ αυτή την Άνοιξη, namely μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Το συναίσθημα αναμοχλεύεται και η διάθεση «κουμπώνει», δημιουργώντας μια ανάγκη να αποτραβηχτείς λίγο απ’ όλους και απ’ όλα και να το ρίξεις στην «κλάψα» -κυριολεκτικά ή μεταφορικά- για όλα τα «δεινά» -παρελθοντικά και aktuelle- της ζωής σου.

cosmictelegram

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1634652284972-0'); });

cosmictelegram

Η εβδομάδα ξεκινά με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας μεγαλύτερη ψυχική αναστάτωση και μια ανησυχία για τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα. Με κάποιο τρόπο αυτό το φεγγάρι «ταρακουνά» την αίσθηση της ασφάλειάς σου σε αυτούς τους δύο τομείς, βγάζοντας στην επιφάνεια ευαισθησίες, κάνοντας σε να νιώθεις πως κινείσαι σε «αχαρτογράφητα νερά».

cosmictelegram